• köpeğini öldürmek zorunda kaldığı sahne hüzün vermiş, metal fırtına romanındaki bir benzer sahneyi hatırlatmıştır.
  • will smith'in there is no god haykırışının 'tanrı yok (haşa de ulan:))' olarak çevirildiği dublajlısını izledim haftasonu. ne yazık ki bu vakayı ateyizler bile açıklayamadı.

    sahne için
  • fena olmayan bir film. fena değil diyorum çünkü konusunu ele aldığınızda biraz daha detayla inilmiş ve biraz daha uzun bir film olması gerektiğini düşünüyorum. bazı bölümler sığ ve geçiştiriilmiş gibi geldi. ama yine de izlerken sıkmıyor. izledikten sonrada zaman kaybı diye düşünmüyorsunuz.
  • --- spoiler ---

    akşam olduğunda evin bütün sürgülerini, camlarını filan kapatıp yattıktan sonra dışardan gelen yaratıkların sesi ve will smith'in duymamaya çalıştığı sahne çok etkileyiciydi. hakikaten sağlam filmdi.

    --- spoiler ---
  • konusu itibariyle beni de çok etkilemiş olan filmdir. sırf will smith olduğu için bile izlenebilir. en çok köpeğinin öldüğü sahnede üzülmüştüm adam zaten dünyada tek kalmış. ve bir de her sabah kıyıdan aynı anonsu yapıp rutin işlerini yapa yapa eve dönerken cansız mankenlerle girdiği diyaloglar yüzünden hiç farkına varmadığım bakkal amcalar, otobüs şoförleri (bilhassa iett) gözüme bir başka değerli görünmeye başladı.dünya ne kadar dengesiz insanlarla dolu olursa olsun aslında hepsinin varlığı bize bir yerlerde bir şekilde iyi geliyor sanırım.(bu da kendi çapımda edindiğim sosyal mesajımdır)
  • güzel bir film.
    virüs sonrası dünyanın günlük yaşam atmosferi güzel verilmiş.
    konu güzel işlenmiş.
    bu türü sevenlere tavsiye edilir.
  • öncesinde (bkz: life after people) 'ı izlemiştim yani güzel denk geldi. izlemeyenlere tavsiye olunur..
    yani önce belgeseli izleyin ardından filmi...
  • dün gece atv'de verilen film. yanlış mı gördüm diye şimdi kontrol ettim ama doğruymuş, filmin sonundaki "there is no god" repliği sansürlenmiştir. lan gerizekalılar altı üstü zombili film bu, gençler bunu izleyip dinden mi dönecek zannediyorsunuz?
hesabın var mı? giriş yap