• üzerimdeki etkileri itibariyle daha yakınımdaki robert downey jrdır*. oynadığı dizilere bakma bazen izleme ve takip etme sebebim.
  • resmi sitesini ziyaret edenlere oyunculuğu kadar kaleminin de güçlü olduğunu düşündüren çok yetenekli tiyatro sanatçısı.
  • kalitesiyle, görüşleriyle, oyunculuğuyla takip edilesi bir insandır. üstüne bir de o kadife gibi ses tonu ve güzel bakışları eklenince "babam yaşında" demez ekran karşısında zevkle izlersiniz kendisini.
    fakat kendisi tiyatroda bambaşkadır. sadece 2 oyununu izleme şansına erişmiş biri olarak, serhat tutumluer'i seviyorsanız bir de tiyatroda izlemelisiniz derim. uzansan dokunacaksın mesafesinden izlenmesi daha bir keyifli ve zevklidir.
  • gayet yakışıklı, oldukça yetenekli, sesi de özel ve güzel olan adam.

    insan ne izlemeye ne dinlemeye doyar.

    çerçöpün patladığı ve el üstünde tutulduğu bir ülkede böyle güzel bir adamın çok da bilinmemesi şaşılası değildir.

    bayılaraktan biterekten eriyetekten izlemekteyiz.

    (bkz: bi kahve içsek aslında ne güzel olurdu)
  • devrim arabaları'ndaki oyunculuğu ile izleyici de hikayenin içine çeken son derece başarılı oyuncu.
  • evde beslenicek bişey olsa mesela
    hoş olmaz mıydı

    böyle kenarda dursun
    sev onu, oyunlar oyna filan
    sonra bi rakı sofrası kur
    skeçler oynasın, şarkı söylesin filan

    oha süper olurdu

    (bkz: ben de yeni farkettim)
  • 29 haziran 1972 yılında eskişehir doğumlu ilk olarak "erkekler ağlamaz" daki rolüyle bir anda ısındığım çok sempatik ve bir okadarda karizmatik oyuncu. hacettepe üniversitesi ankara devlet konservatuvarı tiyatro bölümü'nden mezun oldu. mezun olduktan sonra ankara devlet tiyatrosu'nda sözleşmeli sanatçı olarak çalışmaya başladı. 1997 yılından beri izmit şehir tiyatrosu'nda çalışıyor. son olarak star tv de yayınlanan "ay ışığı" adlı dizide kemal adlı avukatı canlandırmaktadır.
  • dizi izlemeyen şahsıma bile, keşke bir dizide oynasa da sık sık görebilsem diye düşündürebilen, sesine, gözlerine, bakışlarına aşık olunası, yaradanının üretiminde tüm marifetini göstermekten kaçınmadığı insanüstü varlık. * *
  • bu adam bildiğin yönetmen seçiyor. cennet'i beklerken'de derviş zaim'le çalış, kıskanmak'ta zeki demirkubuz'la film yap, sonra devrim arabasını sürersin tabi...
hesabın var mı? giriş yap