• taraftar hasretinin biteceği maç.
  • haftalardir yenilip duran elazigspor'un gelip besiktas'tan puan alacagi maci.. kara buyu'mu yaptim bekliyorum..
  • besiktasin sonunda taraftar destegini arkasina alacagi, ve gecen hafta kasimpasaspor macinda yasanan bir ton rezillik ve erteleme kararinin cikmamasi sonrasi, tezahuratlar ve baskili futbol esliginde kazanacagini tahmin ediyorum.

    elazigspor toplanma belirtileri gosterse de son iki haftadir, takim olarak baskiya cevap verecek sahada savasak oyunculardan mahrumlar. serdar gurler ve eski besiktasli serdar ozkan kanatlardan ve ortadan yeterince atak yapsa bile forvet elemanlarinin (bunun icine malesef patlama yapamayan deniz naki de dahil) yetersiz olusu ve orta saha - defans hattinin cidden yetersiz oluslari muhtemelen besiktasa 2+ gol seklinde donecektir. gerci almeida cezali, fernandes de oynamayacaktir ama o ortamda cok etkileyecegini dusunmuyorum besiktasi.

    diyecektimki, ilk yariyi kapatan ilk 11lerini gordukten sonra skor tahminimi 2-1 olarak degistiriyorum.

    edit: stevengerard uyarisi icin tesekkurler, aydin karabulut sivasa gecti sene basinda.
  • maçın hakemi mete kalkavan dır. valla bilerek yapıyor şerefsizler. ulan daha dün bu hakem rezil maç yönetmedi mi niye formsuz bir hakemi bize veriyorsun.
    beşiktaşım lehine yapacak bir hata ile kendilerince susturmayı (bakın sizede oluyor mesajı) aleyhine yapılacak bir hareket ile seyirciyi kudurtmayı düşünmüyorlarsa neyim.

    bu arada barış şimşek için kale direği demişlerdi ya bu hakem ise direkteki bayraktır.
  • http://www.eksiduyuru.com/…-macina-maraton-biletler

    maçı stadda izlemek isteyen beşiktaşlılara ufak bir yardımda bulunabileceğim maçtır.
  • fedarasyona gerekli tepkinin gösterileceği maç.

    g-e-l-i-y-o-r-u-z ulan!
  • gideceğim maç. şimdiden olacakları tahmin etmek zor değil, akşam yine fedarasyona, hakemlere, demirören'e tepki gösterilecek ve küfür kıyamet gideceğiz. ondan sonra da muhtemelen tekrardan sahamızı kapatacaklar. bu siklusa yabancı değiliz. beşiktaş'ın bağıra bağıra hakkı yenir, taraftar tepkiyi koyar, muktedirler kendilerine olan tepkiye dayanamaz saha kapatılır, bir süre susulur olay geçer, tekrar beşiktaş'ın hakkı yenir taraftar tekrar...
  • öncesinde beşiktaş'ın 11 sakat, 2 cezalı, 3 kadro dışı oyuncusunun bulunduğu maç. son olaylarla birlikte hayat beşiktaşlıya zor lan.
  • beşiktaş a takımı kadrosundan kaleciler hariç 12 kişinin oynayabilecek olduğu maç.

    sağlamlar : ismail, sivok, veli, olcay, pektemek, escude, franco, necip, ersan, serdar, holosko, muhammed.
hesabın var mı? giriş yap