• (bkz: yetmez ama evet)

    olm biz üstüne para verip yiyoz lan. tereddüt etmeden kabul etmek gereken soru.
  • beni dellendiren soru.
    otuzikibuçuk'tan bi kuruş aşağı olmaz. amme hizmeti mi yapıyoruz burda?
  • yerim diye cevap vereceğim sorudur bu. yemezsem çarpılacağıma inanırım hatta. allah önüme 32 milyon dolar getirmiş geri çevirirsem kesin çarpılırım. allah beni biliyor.
  • tabi ki de yemem şeklinde cevaplayacağım soru. 32 milyon dolar nedir ki elimin kiri ,hıh.
  • yemem, ömrümü zehir etmeye değmez lan et parçası için.
  • "yememem için ne gibi bir sebep var?" diye cevap verdiğim soru.
  • dindar daha doğrusu musevi ve müslüman dindar olmayanlar için büyük bi mesele değil pek çoğu bedavaya bilemedin bi paket sigaraya yer zaten. çocuk öldürülen şu dünyada bu günaha böylesine saplantı duymak epeyce saçma zaten. dindar birinden hatta dindar sayılmayan ama dininin emri gereği domuz eti de yemeyen bi iki kez geri çevirmemi saymazsak pek yemek için fırsatı da olmayan şahsım üzerinden gidersek eğer o paraya seve seve hatta ibadet eder gibi yer o parayı da alır müslüman gayrimüslim ayırt etmeden sefalet içindeki çocuklar için kullanırdım. neden ibadet eder gibi derseniz de benim iman ettiğim yaratıcı mükemmel. yarattığı bir hayvanın etini yedim ve çocuklara yardım ettim diye beni yakmaz da ondan. her şeyi yarattı diyoruz, mükemmel diyoruz, kusursuz diyorsuz ki şüpheye düşürmesin bu söylediklerimizden şüphem yok ama kalkmışız dünyanın çivisi çıkmışken, günahın bile şekli değişmişken bir hayvan etine takılmış kalmışız. ha 32 milyon dolar değil tüm dünyayı verseler günahsız bi çocuğu öldürür müyüm ? bu kendi soruma tenezzül edip cevap bile vermem. bu soruyu kendime yöneltmemin sebebi şu, her gün o kadar çocuk savaştan açlıktan hastalıktan ölüyor ve biz domuz eti yemeyerek, pazarları kiliseye giderek, duvar karsisinda zırlayarak cennete gidecegimize inanıyorsak tüm kutsal kitapların betimledigi ama bizim tam idrak edemedigimiz "mükemmel" yaratici bizi hayalkırıklığına uğratacaktır. o yüzden canınız istiyosa parasız pulsuz domuz eti yiyin, alkol alın, 31 çekin, dövme yaptirin, sevdiginizle sevişmek için imamı beklemeyin. bunlardan yanmayacağız eger yanacagimiz varsa bunlar süsü olacak sadece. bizi bir şey yakacaksa yukarıda da örnekledigim gerçek kötülükler olacak.
  • domuz etiyle birlikte ne kadar yenmesi haram olan hayvan varsa ortaya döşerim.

    32 milyon dolar lan bu. domuz nüfusunu süpürürüm.
  • 32 milyon dolara fare,hamamaböceği ilk akla gelene en iğrenç yaratıkları üstüne de bonus olarak karşımdaki kişinin belirleyeceği öldürmeyen süründürmeyen insanın aklına gelebilcek herşeyi yerim !!
hesabın var mı? giriş yap