hesabın var mı? giriş yap

  • akp edremit ilçe başkanının abisi olan plaj işletmecisinin polisi şehit etmesi olayıdır.

    edit: tamam evladım polis ölü şehit falan değil rahatlayın mesaj atıp durmayın.

  • modele gore degiskenlik gosterecek olan durum. iphone standart ürün kalitesi sunar.iphone 8 ile iphone 7 aşağı yukarı aynı özelliklere sahiptir acın bakın. tüm modellerinde kalite aşağı yukarı aynıdır. samsung'a gelecek olursak urun kalite ve dolayisiyla fiyat yelpazesi cok daha genistir. eğer note veya s serisine geçiyorsanız günümüzde hiç de öyle attan inip eşeğe binme durumu olmaz, mesela iphone 7 den s10 plusa geçerseniz aksine esekten inip de ata binme durumu yaşayabilirsiniz. ama iphone xr'dan vazgeçip samsung a30a falan geçerseniz tam ters bir durum olur bu başlık öylesine havada ki burada gelip samsung'un amiral gemileri s ve note serisinin ozelliklerinden bihaber insanlar gelip burada gülünç duruma düşüyorlar.

  • takdir edilesi bir öğretmen ve çok başarılı dans edebilen sevimli bir kız içeren video. o küçük kız, o videoyu her izleyişinde önemli bir organizasyonda büyük bir parça olduğunu hissederek özgüveni yerine gelecek. belki bu davranış ilerde o kızıı bir avukat, üst düzey yönetici, şirket sahibi ya da kimbilir, öğretmen yapacak. umarım bu bir örnek olur ve çocuklarımıza "kimsenin kimseden üstün olmadığı" bilinci aşılanır.
    bravo öğretmenim.
    bravo güzel kızım.
    sizin gibi insanlara ihtiyacımız var!

  • günümüz türkiyesindeki kızların atasıdır. kültürel donanımı ve maddi gücü yoktur ama hep en iyisini arar. iyisini bulsa bile daha iyisi vardır mantığında hareket eder. kendince en iyisini bulunca da kompleks yapıp partnerine eziyet etmeye başlar. hacerler sıkıntılı tiplerdir. size selam verdiği an ortamdan uzaklaşın.

  • müteahhit günlerce zemini kazmak için uğraşmış, zar zor temel atmışlar diye devam eden cümle. sokağa çıkın rastgele 100 adama sorun 99'u bunu söyler. sanırım türkiye kocaman bir kayanın üzerinde yer alıyor :)