• 3 yılı aşkın süredir istikrarla hizmet veren, türkiyedeki bilişim teknolojisi öğretmenlerinin buluşma noktası olan forum.

    bir süredir bela olan virüs sebebiyle açılmakta sıkıntı yaşamakta.

    (bkz: saldırgan olarak bildirilmiş site)
  • bilgisayar öğretmeniyseniz ihtiyacınız olan her şey var burda. her an eski bir arkadaşa rastlamak da olası.
  • bilgisayar öğretmenleri için candır.
  • artık miadını doldurmuş site. paylaşımlarıyla her daim yardımcı olan site sanki kadrolaşmanın olduğu site haline gelmiştir. hükumet bu site için özel kadro oluşturmuş anlaşılan. cemaat kadrosu çok aktif bir şekilde bu sitede çalışmaktadır. derslerinin kaldırılması, norm fazlası olmaları, özlük haklarının ellerinden alınmaları pek önemli değildir bunlar için. ama konu hükumete ufak bir eleştiri olsun, veyahut "benim sorunum başörtüsü değil kardeş, dersim " deyiver. hemen kendi çaplarında cevaplarını yapıştırırlar.

    - ne oldu rahatsız mı oldun?
    - bunca yıl siz yaşadınız birazda biz yaşayalım.
    - başlatmayın dersinize, peygamberimizin hayatı dersi herşeyden önemli varsın benim dersim olmasın. gibi cevaplarla karşınıza çıkarlar.

    birde bilişim teknolojileri öğretmenleri adına kurulan dernek vardır. sanırım bu dernekten de pek haz duymazlar. destek olacaklarını köstek olmayı tercih ederler. bu dernek başörtüsü için mücadele etseydi formu yazıyla doldururlardı. dikkatinizi çekerim sadece yazıyla doldururlardı. yazdıklarında ise bir sinir harbi yaşanır.

    özetle eski günlerinden çok uzak olan sitedir.
  • gericilerin kol gezdiği bir yer. sürekli dinle ilgili açılan başlıklar bunu gösteriyor. bir de altında yazan yorumları okusanız, insanlığınızdan utanırsınız. deli saçması.
  • bazıları dersleri için uğraşırken bazılarının da umurunda olmadığı platform, ama yumurta kapıya dayandığında da "meydey meydey" diye yardım istedikleri platform.

    bir de adamlar zahmet edip dernek kurmuşlar ama millet form doldurup üye olmaktan aciz. belki de resmi olan tek temsilcileri olan derneğe bile sahip çıkamıyorlar. kim bilir belki de hiç okumadan imza attıkları evrakların yanında dernek formuna imza atmak riskli geliyordur.
  • tam bir geri zekalı yuvası. ülkedeki eğitimin kalitesini görmek için girip bakabilirsiniz. zır cahil bilgisayar öğretmenleriyle dolu. ne yazılım bilirler ne algoritma. açılan başlıkların büyük çoğunluğu emmi ve teyzelerin soracağı sorulardan ibaret. dincilik, aşı karşıtlığı, cehalet, iktidarın götünü yalama hat safhada. leş bir ortam. moderasyonu da yazarlarından farksız. bilgisayar öğretmenleri böyleyse varın diğer branşları siz düşünün.
hesabın var mı? giriş yap