6 entry daha
  • 2 gün evvel iki üyesiyle fikir alışverişirken;bu üyelerin kürt meselesi hakkında "kürtlerin yavaş yavaş asimüle olması lazım" gibi bir yaklaşımla kafasında çözümlemeye çalışmış olduğu fantastik üyeli dernek. yok etnik kökenlerin çağı geçmiş; devir ulus devletlerin devriymiş bilmem ne(hayır bizzat kendi ideolojinin çağcıllığı hususunu otur ölç tart önce); ordaki feodalitenin çözümlenmesi gerektiği konusunda hemfikirim kendileriyle de; geri kalanı biraz ad hoc olmuş sanki.

    kürtçe'nin dil olmadığını göstermek için de bu adamlar birbirlerini anlamıyor gibi tezleri vardı adamların; vallahi bravo demek geldi içimden. gözlerim doldu; topluluk içinde olmasak alınlarını sulu sulu öpecektim. bu kadar iyi niyetli bir faşist daha önce görmemiştim. yani adam aslında "birbirlerini anlasalar biz vericez dil özgürlüklerini, ama işte anlamıyorlar, tamamen onların kolaylığı için yapıyoruz" demek istedi herhalde. yasakları halkının iyiliği için yapan bir faşist, hoş hangisi bu iddiada değildir ki. youtube da çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimi için erişime engellenmedi mi zaten.

    varlık vergisini meşru göstermek için de kurtuluş savaşında neredeydiler falan gibi laflar sarfettiler bu arkadaşlar; kaldı ki kurtuluş savaşına katılanları da var bu gayrımüslim azınlıkların.

    tabi bu üyelerin öz mallığı da olabilir; tüm derneğe mal etmemek lazım.
539 entry daha
hesabın var mı? giriş yap