2 entry daha
  • arkadaşlarım var. ananları babaları 80'ler zamanı çok çekmiş. ana baba çok çekince çocuklar da haliyle travmatik şeyler yaşayarak büyümüşler.

    uyuşturucu kullananları var, küçükken yaşadığı eziyetleri, sevgisiz, anasız, babasız büyümenin yaşattıklarını unutmak için.
    önüne gelenle yatanı var. birilerini becerdiğinde, anasından, babasından, onlara o acıları çektiren herkesten intikam aldığını sanan.
    insanlıktan, hayattan, soldan, sağdan, politikadan nefret edenleri var.
    sağcı, dinci olanları var. güçlü olandan yana olduğunda bir daha hiç acı çekmeyeceğini sanan.
    zamanla toparlayan, çok güçlü, çok düzgün insan olmayı başarabilenleri var.

    bir de "madımak ötelinde sevişme teklifi almak" gibi şeyleri düşünebilecek beyni çocuk halinde kalmış, şımarık, kendine güvensizliğini, acizliğini ve tüm dünyaya olan öfkesini bir çocuğun kızdığında elindeki bardağı yere atması gibi, tüm inançlara saldırarak ve bunu da "şahaneyim, nasıl da farklıyım, nasıl da herkesi irrite edebiliyorum ahı ahı" diyerek boşaltmaya çalışanı var. içindeki boşluğu, tatminsizliği, kendine güvensizliği ne yaparsa yapsın gideremecek olanlar var.

    bilmiyorum ki kime kızılır bu durumda. tüm bunları yaşatan sistem ve araçlarına mı, dünyayı kurtarma derdindeyken kendi çocuklarının bu denli manyadığını gözden kaçıran ana babalara mı, dünyada tek acı çeken kendisiymiş gibi şımarıklığın bokunu çıkarakan beyinsiz veletlere mi...

    "madımak otelinde sevişme teklifi almak" cin fikrinin yaratıcıları, 12 eylül'ün yaratıcılarının kendi ülkelerine attığı en büyük kazıktır.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap