• beni gece vakti yatağımdan bir hışımla kaldırmış çifte standart. boxerımla evden fırladım, sokaklarda koşarak "neden??? neden??? neden allah'ım, nedennnn?" diye bağırdım ve bir sağlık ocağının önündeki bayrak direğine sarılarak ağladım.

    eve geldim ve biraz sakinleştiken sonra mevzuyu sözlükte irdelemeye karar verdim. öncelikle standartları belirleyelim abiko:

    canın sevişmek istemiştir, engerek gibi süzülürsün kızın yanına. zaten sevişme isteğinin sinyalini vermişsindir, zira sevgili babafingomuz senden birkaç saniye evvel selamunaleyküm diyerek ortamlarda hasıl olmuştur zaten. kızın o dakika sevişmeye niyeti yoksa alacağın cevap bellidir; "ya huff tamam ya", "istemiyorum yaa", " ı ııııh dursana yaa", " yok sevişmicem yaa" falan filan, bin çeşit karı mavrası işte. kız sevişmeye tüm kapılarını kapamışken sen bi yandan boynuna inmeye çabalarsın, hani inceden sevişmeye hazırlayım bari hesabı; sürekli bir itiş kakış hakimdir, kız iteledikçe sikin de rahat durmaz yavaştan bi kerkinirsin hatunun götünde başında istemsiz. hani şu sekansı tecavüzü konu alan bi reality show'da sağ alt köşeye canlandırma ibaresi koyarak yayınlatsan kimse işkillenmez. neyse, iyice yüzsüzlüğü ele almışsan "hiç olmazsa sakso be?" gibi yalnızca türk filmlerindeki doktorların bir çözüm önerisi olarak sundukları "hastayı ani bir şokla tedavi etmek" yöntemine başvurursun. herif kanseri de ani bir şokla tedavi ediyor, trafik kazasını da. bir allah'ın kulu da çıkıp "ulan pezevenk, madem öyle ne demeye 10 sene okul okudun?" demiyor. mevzudan sapmayalım, netice itibariyle kızımız o dakika sevişmek istemiyorsa yapılacak bir şey yoktur; içinden "eeeeh ulan sevişelim diyoruz, karı dergi okuyor. ne okuyon? cosmo? cospomolitan? ney? eeeh sikerim kozmonotunu" diye sayıklarsın, dışından "tamam yavrum. sen bilirsin güzelim. aslansın, gablansın." diyerek yine selam durursun kıza. sonuç? karı wins. hemi de perfect çekerek.

    öte taraftan ele alalım. kızın canı sevişmek istemiştir. gözüne gözüne bakar, yavaş yavaş sokulur. kedi gibi karı be. ulan sorgusuz sualsiz soyunmaya başlayanı var, o kadar emin sikişileceğinden. şimdi kabul etmek lazım, erkekler adına konuşmak gerekirse bir sevişme sinyali aldığımızda bunu geri çevirecek olmamız çok gerçekçi görünmüyor. misal benim burda esip gürlediğime bakmayın, bir elin yanlışlıkla sikime çarpması dahi bana bu entry'yi sildirebilir. öyle bi sevişmeye programlanmış mahlukatız erkek taifesi olarak. fakat istisnalar yaşanmıyor değil. bir erkek sevişmek istemiyorsa ya ibnedir, ya iktidarsızdır ya da kusur karıdadır değil mi? (beni artık güzel bulmuyor mu, yoksa gerçekten güzel değil miyim, beni aldatıyor mu ve sair, bin çeşit soru kafasında). yahu, neden bir erkeğin "bu gece sevişmek istemiyorum" demesi bir kadın açısından yeterli görülmez ki kardeşim? ulan istemiyorum, zorla mı?

    istisna dedik, kendi başımdan geçen bir örnekle mevzuyu karikatürleştirmek isterim. şimdiik, vaktiyle bir arkadaşımın evinde toplanıldı, yanımda o zamanki kız arkadaşım da var. ortamdaki tek çift biz olduğumuz için çift kişilik yatak da bize kaldı haliyle. yatar yatmaz "ben sanırım burada çıplak yatabilirim galiba yaa. hehheh" diyerek soyunmaya başladı kız. ooooh, hanımağanın keyfine bak amına koyim. "yok canım sevişmek istemiyorum" dedim, demez olaydım. ulan uykum var, ayrıca uykum olmasa bile canım sevişmek istemiyor arkadaş. he sen soyundun, o dakika biz de alev topuna bağlayacaz he mi? makine mi lan bu canın istediğinde kurunca çalışacak? neyse abi, envai çeşit bağırış çağırış, odadan çıkıp gitmeler. beş dakika sonra baktım inmiş aşağı kata, kanepenin üstünde dizlerini karnına çekmiş uyumaya çalışıyo. o kareyi görünce bir soğudum o dakika kızdan, bir soğudum. ki ancak o kadar soğunur. e hayvan değiliz, halden anlarız, taşıdık tabii yatağa ama inat değil mi, yine de sevişmedim kırlendini sikeyim.

    beni destekleyecek nitelikte entry girecek cengaverleri şimdiden uyarayım da, yarın bi el çarpar sikime, 180 derece dönüveririm, nooldunu sen bile anlayaman. bağa güvenerek iş yapma, onu diyorum.

    erkek değil misin lan? görevin. tabii sevişecen. (kendi elimin çarpması yetti lan)
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap