• suriyeli "ümmetin" şeyhlerinden muhammed el zuğbey'in yumurtlamasıdır. şeyhimize göre nedeni alevilerin "hıristiyanlardan ve yahudilerden bile daha kafir olmaları"... hayır bir de sonra sözde özgür suriye ordusu'nun değil de oraya sızmış el kaide'nin alevi ve hıristiyanlara yönelik vahşi saldırılarda bulunduğunu iddia ediyorlar. hamalı şeyh adnan el arur (bkz: alevileri kıyma yapıp köpeklerimize atacağız) demişti.

    şeyh el zuğbey'in iğrenç konuşması için: http://www.youtube.com/watch?v=hhw4hzcodd4

    --- bir miktar türkçesi -----

    "allah esad'ı kanserle cezalandır. allah onun bedenini yak. allah, insanlar önünde küçük düşmeden ve utanmadan ölmesin. mahir esad'ın bedenini yak. allah bütün esad ailesini öldür, onları destekleyenleri de. allah o küçük pis mezhebi (alevileri kastediyor) öldür, onları tarumar et. bedenlerini yak.

    (yine alevileri kastediyor) --- allah yahudilerin ajanı olanları yak. allah! suriye halkına sesleniyorum onları sağ komayın. eğer zaferden sonra onları cezalandırmazsanız adam değilsiniz. bu kafir suçluluardan intikam almadan haklarınıza kavuşamayacaksınız.

    suriye halkı bu kafirlere karşı savaşın. parayla, konuşmalarla, ruhunuzla. bu kutsal bir cihad. yahudilerden önce bu kafirlere karşı savaşın.

    çünkü aleviler hıristiyanlar veya yahudilerden daha kafirdir.

    bu kafirlere karşı savaşmanın dini bir vecibe olduğunu bilmelisiniz. bunlara karşı merhamet göstermeyin.

    bu vaciptir, kimse izin almasın. onları öldürün ve yeryüzünden temizleyin.

    -- (bkz: ebussuud efendi) övücülerinin bu adamları desteklemesine de şaşmamalı.

    (bkz: arap baharı)

    edit: link yenilendi.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap