• evet ekşi sözlük üzerinden yaptığım davettir. kendisini, kendisinin seçtiği bir yerde, kendisinin seçtiği gazeteciler arasında yer alarak 3 sorumu cevaplamaya davet ediyorum. kılıçdaroğlu'nun davetlerine falan icabet etmiyor belki cumhura kulak verir.

    4, 5 falan değil, sadece 3 soru soracağım yanımda da barlas, karaalioğlu, akyüz falan olsun problem değil. normal 3 sorum var. davetimi kabul ederse tv'den he desin ben anlar, atladığım gibi metrobüse istediği yere gelirim.

    sorular bende gizli ama kesin bildiği şeyler çekinilecek bir şey yok.

    edit: arkadaşlar 3 sorunun ne olacağını merak etmiş işte kafamdaki 3 soru

    1 - türkiye'yi her alanda kutuplaştırarak, sizin gibi düşünmeyeni, sizin gibi inanmayanı, sizin gibi ibadet etmeyeni dahi ötekileştirerek varmak istediğiniz yer neresidir?

    2 - bir şiir okuyup 4 ay hapis yattınız (gayet iyi şartlarda) bunu bugüne kadar sürekli kullandınız, hadi kullanmadınız da gündemde tuttunuz. bundan bu kadar şikayetçi biri olarak "parasız eğitim istiyoruz" diye pankart açan öğrencilerin hapiste olması hiç mi zorunuza gitmiyor?

    3 - daha dün kardeşim dediğiniz esad ile bir anda bu kadar kanlı bıçaklı olmanızın sebebi nedir? türkiye'yi savaşa sokmak için böylesine iştahlı olmanızı sadece içinizdeki insan sevgisiyle mi açıklıyoruz?

    çok basit sorular gibi durabilir ama ilk etapta bunları merak ediyorum.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap