• içimi acıtan şartlardır. şimdi erkek milleti yok türk kızları vermiyor, yok rus kızları üstüne para veriyor, yok amerikalı kızlar almayanı dövüyor türünden söylemlere bayılıyor. türk kızları gitsin rus kızlar gelsin ile başlayan akım en nihayetinde “türk kızları gitsin gerisi fark etmez” noktasına kadar geldi. hazır hanım da evde yokken dün gece oturdum düşündüm, ulan dedim acaba türk kızlarına haksızlık ediyor olabilir miyiz? işte sonuçlarına dair biraz ipucu;

    amerikalı adam sevişmeden önce 3. randevuya kadar bekliyor, öyle ilk buluşmada “hadi bize gidelim film izleriz” ayağı yapmıyor. 3. randevuya kadar ilk iki randevuda iyi geceler öpüşmesi için ilk hareketin kadından gelmesini bekliyor, kafe köşelerinde kızı kuytularda sıkıştırmıyor. 3. randevunun akşamında davetin kadından gelmesini bekliyor, yukarı çıkıp birer kahve içelim mi demesini bekliyor. senin gibi kayalıklarda kızın götünü başını elleme gayretine girmiyor. eve çıktığında rahat davranıyor, koltuğa oturuyor, içkilerini alıyorlar sohbet ediyorlar. senin gibi “annenler nerde? biri gelmez dimi?” türünden sorular sormuyor, kapıdan girer girmez abanmıyor. sevişmek için ilk hareketin kadından gelmesini bekliyor, onun rızası olmadan yakınlaşmıyor, senin gibi “lan az yakınıma gel”, “valla donu çıkarmayacağım”, “üstünden biraz okşayayım” diye tahrik edici sorular sormuyor. sevişmenin ardından usulünce kalkıp evine gidiyor, gecenin bir vakti otobüs bulamam hem akbilim de boş diyerek osura osura yatmıyor. hadi diyelim kalacak kalkıp sevişme sonrasında duşunu alıyor, kadınla sohbet edip onun için sadece bir et olmadığını gösteriyor. senin gibi “şimdi kim uğraşacak ya” deyip götünü devirip uyumuyor. sabah erkenden kalkıp ufak bir kahvaltı hazırlıyor, senin gibi uyanır uyanmaz sigara yakıp, külünü komodinin üzerindeki bardağa silkmiyor.

    hadi diyelim toplumsal gerçeklerden dolayı kızın evine davet etmesi zor, bu noktada ecnebiler bizden bir adım ileride, peki kızın erkeğin evine gelmesinde durum farklı mı? görelim farklı mı?

    bir kere evi bok gibi olan, annesi babasıyla kalan, keş tiplerin evine giden kızlar da o erkek gibi olduğu için sıkıntı olmuyor, bu durum bizde de böyle onun için ortalama bir tip üzerinden gideceğim. adam kızı evine kahve içmek için davet ediyor ya da ders çalışmak için, senin gibi her defasında film izleriz demiyor. eve gitmeden önce ya güzel bir yerde yemek yiyorlar ya da adam kıza evde güzel bir yemek hazırlıyor böyle şaraplı falan, senin gibi kardeşler dürümcüsünden iki acılı adana söylemiyor. eve girdiklerinde adam kıza evini gösteriyor, kız adamın fotoğraflarına bakıyor oradan illaki acıklı bir hikaye çıkıyor, oturup şaraplarını içerken sohbet ediyorlar, biraz daha derinlerine iniyorlar. senin gibi kızı burası benim odam deyip bir odanın içine tıkmıyor, aman sessiz ol ev arkadaşım huysuzun tekidir diye ortalığı germiyor. adamın evinde couch dedikleri geniş kanepesi var, buzdolabı, yemek masası, yatağı var. senin gibi her işini çekyat üzerinde görmüyor. adamın duş alınabilecek bir banyosu, kullanılabilecek bir helası var, senin gibi kız tuvalete giderken arkasından “musluğu çok sıkma contası bozuk kaçırıyor”, “sifon bozuk yandaki kovaya su doldurup dök” diye bağırmıyor. adam yemeğini yiyor, sohbetini ediyor, ellerini tutuyor, göz göze geliyor ve kadının işareti ile yatak odasına gidiyor, senin gibi dürüm yediği çekyat üzerinde kızı soymaya çalışmıyor. diyelim ki spontan bir seks dönüyor, adamın evinde tuvalette bile sevişmek mümkünken, senin evinde spontan seks için yatağın bile uygun olmuyor.

    yani netice itibariyle güzel kardeşim. sen türk kızından sevişme beklediğin şartlarda bir ecnebi kadın ile birlikte olamazsın. yahu parayla yaptığın sekste bile kadın seni zorla, parasını da alarak duşa sokmuyor mu? sen yabancıya bu özeni gösterirken türk kızından neden üzerinde sigara yanıkları olan çekyatta üstün performans göstermesini bekliyorsun? bana inanmıyorsan benim güzel arkadaşım aç bir porno sitesini “amateur turkish” yaz çıkan videoların ilk 5 dakikasını izle, bu anlattıklarımın aynısını görmezsen gel suratıma tükür. ben amateur turkish videolarından çekyat modeli beğendiğimi bilirim. şimdi git bi de ecnebinin amateur videosuna bak, adam nasıl bir seks ortamı yapmış kendine gör.

    son olarak demem o ki, sen türk kızına ne sunuyorsun ki ne bekliyorsun arkadaşım. kıza avrupa standartlarında bir sevişme, bir sevişme ortamı, bir ilgi mi sunuyorsun ki ondan bir italyan, bir fransız olmasını bekliyorsun? hata biraz da çekyata bu kadar prim veren biz türk erkeklerinde!

    çekyat ney lan!?

    not: illaki bu entry’mle kız düşürmeye çalıştığımı sana arkadaşlar olacaktır, aferin beni tanıyorsunuz.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap