• - bence avrupa’nın ahlaksızlığı değil bu
    - ne o?
    - evlilik öncesi seks
    - he yani karşı değilsin sen
    - saçmalama değilim tabi, avrupalı ten uyumunun farkında
    - ee ama çatır çatır boşanıyorlar
    - o tamamen ekonomik özgürlükle ilgili ten uyumu ile alakası yok
    - yani sevişilsin diyorsun
    - kesinlikle, ten uyumu bir evliliğin dinamosu. ekonomi, para pul, kariyer, karşılıklı sevgi saygı hep ikinci planda. eğer bir kadını mutlu edemiyorsan yatakta, oda dolusu paran olsa anlamı yok
    - yani karım bakire olmayabilir diyorsun
    - ya merve güldürme beni, benden önce yaşadıkları benden önce kalır, konusunu dahi açmam
    - iyi o zaman hadi eve gidelim de sevişelim
    - vallaha mı gurban olduum?
    - hah işte özüne döndün nihayet, bir ara gerçekten inanacak gibiydim oysa
    - …. kalbimi kırıyorsun ama
    - la sıs hadi gidelim de dürüm yiyelim.
    - ciğer de çakarız üstüne mis.

    böyle adamlar var, kızla sevişebilmek için özünden, inandığı değerlerden ödün veriyor, şaşıyor. karısı bakire çıkmasa kesecek adamlar ten uyumunun öneminden, evlilik öncesi cinsel ilişkinin gerekliliğinden dem vuruyor. köydeyken köşe başında durup eşek süzen adamlar üniversiteye gelince cinsel devrimin baş mimarı kesiliyor.

    bu kadar taviz vermemek lazım. kızlar anlıyor benim güzel arkadaşım, sen kafadan avrupa’nın ahlaksızlığına meylettiğinde bir şeylerin ters gittiğiniz seziyor. şifa niyetine bugüne kadar bu tür cinsel devrimci sözlerle kız kaldırmış bir tanıdığınız var mı? anadolu’nun bağrından kopup geldiğim yıllarda çok uzun süre ben de neredeyse boynuma tabela asıp “cinselliğe özgürlük” diye gezecek durumdaydım, her kıza ten uyumunun öneminden, evlilik önce cinselliğin gereklerinden, sevişmenin faydalarından bahsedip duruyordum. yaklaşık 6 ay boyunca seksi övdüğüm kadar kitap okusaydım bugün ülkenin sayılı edebiyat eleştirmenlerinden biriydim ama ne oldu olmadı.

    ne zaman özüme döndüm, ne zaman tatlı sert görüşlerimi paylaşmaya başladım… sonuç yine aynı. meğer kızlar beni hiç beğenmiyor muymuş arkadaş? üniversiteyi kazandıktan 2 yıl sonra şans eseri seviştim (ücret mukabili).
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap