• tayyibin 20 gündür ısrarla sürdürdüğü "dostum sizin derdiniz benimle değil diğer %50'yle" hipnoz ve telkin seansının sonunda başarıya ulaştığını gösteren görüş. mitinglerde dandik beyanlar veren halkla dalga geçmeyle tezahür ediyor. başbakan'la mağdurlar arasındaki bir konu başbakan gazıyla halkın iki kesimi arasındaki bir konuya dönüştürüldü.

    neticede dün akşam sokağa inen satırlı sopalı akp'lilerle tayyip kendisini neredeyse tamamen konudan çıkarmış oldu. vicdanı artık rahattır. "keşke bu vahşet olmasa, ama işte halkın iradesine ne yapılabilir ki" bile diyor olabilir.

    ortada "ülkeyi bölmeye çalışan direnişçiler"e karşı "dandik, kafası çalışmayan akp seçmeni" kaldı.

    sokakta eli sopalı adama akıl verilemeyeceğine göre, bugüne kadar sağduyuyu her daim merkezinde tutmaya çabalamış kitleyi sağduyuya geri çağırmak en doğrusu.

    o yüzden "akp seçmeni dandik" algısını destekleyen, ya da "oradaki halk boktan" tarzı öteleyici, odağını kaybedip iktidar yerine halka odaklanan söylemlere itibar etmemek lazım. dandik dediğin insanın oraya gitme sebebi en başta senin kendinden uzak tutma çaban olmasın sakın?

    istese halkın internetini kesmek, ümüğünü sıkmak, onu bir kaşık suda boğmak isteyenin halk olmadığını hiçbir zaman akıldan çıkarmamak lazım.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap