436 entry daha
  • aile bakanımız fatma şahin konuyla ilgili olarak; “akıl ve ruh sağlığı yerinde olan bir ananın, kadının, insanın yapabileceği, bir varlığın yapabileceği bir şey değil. doğaya baktığınız zaman bile bütün varlıklar evlatlarını korumak üzerine yapılanmışlar. bir ana olarak bunu anlamakta çok zorlanıyorum. bir öğretmen tarafından yapılması da kabul edilebilir bir şey değil. çünkü çocuklarımızı emanet ediyoruz.” demiş.

    iyi de bakan hanım bu çocuğun babası yok mu? kadın tek başına mı yaptı bu çocuğu, belli ki rahatsız, belli ki cahil, belli ki sıkıntılı. peki sağlıklı (!) babası nerede bu çocuğun? hamile bıraktığı kadından aylarca haber almayan, afedersiniz sikine bile sallamayan babası ne olacak? kendisi de polismiş, biz ona da canımızı emanet etmiyor muyuz? 2 aylık yavrusuna sahip çıkmayan bu adamdan bizim canımıza, çoluk çocuğumuza sahip çıkmasını nasıl bekliyorsunuz?

    kadınların sorunlarına eğildiğinizi her fırsatta belirtiyor, kamu spotlarıyla gözümüze sokuyorsunuz, tamam 2 aylık çocuğunu 9 gün boyunca bırakıp gitmesini kabul etmiyoruz, anlayamıyoruz da siz babayı anlayabiliyor musunuz? nerede hanımefendi bu çocuğun babası?

    canavar anne demeye ne kadar hazır ve heveslisiniz.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap