20 entry daha
  • havaya rastgele ateş açarak 20 yaşındaki berna'nın ölümüne sebep olan sapık bir magandanın, işlediği cinayeti bağladığı kurtarıcı.

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26440144.asp

    "kazayla oldu, takdiri ilahi"
    "ümit yıldırım, diğer site sakinleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi. yıldırım’ın, site yöneticisi ali yalın ile aralarında husumet bulunduğu da öne sürüldü. şüpheli, sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken gazetecilerin sorusu üzerine “konuşulacak bir şey yok ki. kazayla olan bir şey. takdiri ilahi” dedi."
    ............................

    ülkenin nice sapık, vandal, maganda pisliğinden biri kendi ruh hastalığı sebebiyle ortalığa manyakça kurşun sıkar, 20 yaşında gencecik bir kız akşam evde annesiyle oturuyorken başından vurulup ölür, takdir-i ilahi.

    maliyeti 7 kat düşürmek için madenciler hayvanın bile çalışmayacağı koşullarda çalıştırılır, kuru ekmek kumanyası bile verilmez, madencinin alın teriyle istanbul'a en ucuz dairesi 1 milyon 350 bin liralık rezidanslar dikilir, ama 50 bin liralık bir yaşam odası patronlarımızın canını sıkar, o kadar parayı değersiz işçi bozuntusu için vermek götünü tırmalar aslında, sonra işçiler ölür, 300 işçinin ölümü ne oluverir: takdir-i ilahi.

    sakın hesap sormayın, kapitalist - ataerkil düzeni bozmayın, allahın takdiri hep kadınlara, fakirlere mi söker, hep erkek kadını, patron işçiyi rahatça öldürebilsin diye midir demeyin, valla cehennemlik olursunuz ha.
    bakın almanya olsun, fransa olsun, onlarda takdir-i ilahi yok, çünkü allah onları sevmediği için pek umursamıyor da, ama sizi cennetine alacağından böyle şeyler sizin başınıza geliyor tabi. şimdi hep beraber haykırıyoruz: her şey takdir-i ilahi.

    eğer katili ilçede nüfuzlu biriyse yarın devletten birileri koşar, berna'ya da şehit ünvanını yapıştırır, olay kapanır. daha çok kadın, çocuk, işçi filan ölür, sınanıyoruz, cennete gidicez, sıkıntı yok.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap