5 entry daha
  • suzanne crocker tarafından 2014te kanada'da çekilmiş belgeseldir. yer yer akıllara captain fantastic filmini getirir ki hikaye aslında tam tersine işlemektedir. hatta filmde belgeselden esinlenme olmuş bile olabilir.

    suzanne crocker eşi, üç çocuğu, kedi ve köpekleriyle 9 aylık bir doğa hayatına başlar. ailede herkes girişken cesaretli yetenekli ve dayanıklıdır. her şeyi denerler. elektrik su internet ve başka insan gibi faktörler yoktur. yukon nehri kıyısında bir kulübede yaşarlar süreç boyunca. aynı zamanda saatleri de yoktur ve bunun insanı nasıl özgürleştirdiğini anlatır. zamanla iç içe olduğumuzda sürekli aklımız onda olduğu için hiçbir şeye kendimizi doğru dürüst aktaramadığımızı gayet güzel anlatır.

    belgesel genelde çocukların etrafında döner, onların gelişimine nasıl güzel katkı sağladığı ve yaratıcılıklarını nasıl tetiklediği görülür.

    --- spoiler ---

    kış öyle uzundu ki sanki kendi içinde mevsimlere ayrılmış gibiydi
    --- spoiler ---

    http://www.imdb.com/title/tt3793376/

    boş zaman varsa izlenilesi bir eğlenceliktir. aynı zamanda sürekli iç çekerek buluyor insan kendisini, gidip dönmek nasıl zordur tahmin bile edilemez güzellikte bir hayat çünkü.

    http://allthetimeintheworld.ca/
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap