• kendi adıma utanmama neden olmuş kociştir. ben de kocişim ama yapamıyorum böyle şeyler. yazık benim karıma. çirkin sözlük kızları ibret alın.

    https://www.instagram.com/…/?taken-by=zey_zor&hl=tr

    http://i.hizliresim.com/wboerq.jpg

    instagram sayfalarından abinin çok feyizli biri olduğu belli oluyor ;
    https://www.instagram.com/zey_zor/?hl=tr

    edit : ironi yaptığım sanılmasın. geçenlerde zengin bir arkadaş çiftle vakit geçirdik. çok güzel lan. sevdim ben zenginliği. keşke hanım görmeseydi tutturacak şimdi.

    edit 2 : karakter sınırı öncesi başlık : karısının canı baklava çekince iki tepsi baklava alan kociş.

    edit 3 : söz konusu resimden iş arkadaşımın fotoğrafı bana gösterip " nereden buluyorlar böyle kocaları " demesiyle haberdar oldum.
  • volozo boşono gotormoşom boklovolo soğmodo

    yok olun ya, fetöcü diye bimere yazacam valla.
  • tanım: bir çeşit yaşam formu.
  • kocişinin normal standartlarda alamamasından hayıflanan bir adet yeni gelin içerir.
  • bir röportajımsı bi şeylerini okumuştum, her ay gezmeye çalışıyoruz, bir gezimiz uçak biletleri vs hariç 15-20 bin tl tutuyor gibi bir şey demişti bu kadın.
    yani aynı zamanda eşi gezmek isteyince maldivlere falan götüren kociş, canı baklava isteyince güllüoğlundan almak yerine te anteplere götüren kociş vs ne ararsan var bu adamda.
    insanlar ne paralar kazanıyorlar, ne hayatlar yaşıyorlar... ha tabi gözüm yok allah daha çok versin de, keşke bu kadar görgüsüz olmasalar.
  • eşinin canı mazallah başka birsey cekse bu eli bol kociş neler getirir o eve. helal olsun koca cepli kociş.
  • hayattaki tek başarısı süslenmek olan bir kezbanın köpeği olmuş kociştir. arkadaki çalışanın "ne yapıyor bunlar amk" bakışı olayın vahametini anlatıyor zaten.

    ha bi de hiç öyle ay avam numarası yapmayın kızlar, böyle adam bulsanız siz de atlarsınız. paralı kocayı görünce feministlik bitiyor tabii.
  • kezo virali.. bugün caps'i vardı bir sayfada ''hayattaki şansım'' diye.. ama kasada duran çocuğu işaretlemiş ''buradayım görmüyor musunuz'' ...
  • eşi ve kocişin yanında sürekli bir kişinin daha olduğunu düşünmeme vesile olmuştur. instagram hesabına bakınca görülüyorki hep en olmadık yerde telefonu vermişler birisinin eline.

    ayrıca kociş sana sesleniyorum, normal standartlarda al hanımının istediklerini. eşin baklava istediyse 1 kilo al mesela. o ikinize de yeter. 2 tepsi baklavayı 1 hafta içinde tüketmezseniz şekerlenir. yapma kociş yapma. sağlığınıza yazık.
  • benim böyle bir karım olsaydı 222 tepsi alırdım amk
hesabın var mı? giriş yap