• hapishaneye girmesi gerekirken üstelik...
  • bırak allasen dedirten gerçek.
  • rüzgar'ın etrafındaki arkadaşları ve peşinde koşan kızlar zaten onunla aynı karakterde olduğu için etkilenmeyecektir. hatta teselli bile edeceklerdir "mağdur" arkadaşlarını. çünkü bura türkiye, ne bekliyon.
  • dünyayı edirne'den kars'a kadar zanneden insan beyanı. parası olduktan sonra adam basar gider abd'ye avrupaya vs aslanlar gibi yaşar.
  • "baklava çalan bir çocuk vardı hani, bildin mi?"

    bu çocuk sikinin keyfine bir hayatı da sonlandırmamıştı üstelik. hırsızlık ya da gasp da elbette makul gösterebilecek bir şey değil ama bu çocuk öyle daha da zenginleşeyim diyerek çalıp çırpanlardan da değildi. herkesin yediği birşeyi canı çekmişti.

    bu ülkede işlediği suç nedeniyle hayatı zehir olan biri varsa işte o çocuktur. rüzgar ve rüzgar gibilerinin hayatı zehir olmaz, sen canını bu kadar sıkma güzel kardeşim.
  • olmayan gerçektir.

    muhtemelen türkiye'den ayrılıp hayaller ülkesinde, olmadı iskandinavya'da, en kötü avustralya, kanada gibi dünyadan kopuk yerlerde yaşamını sürdürecek; bizim bok içinde debelenişimizi, adaletten, hukuktan, insanlıktan dem vurmalarımızı kıçıyla gülerek izleyecektir.
  • biraz inzivaya cekilir soyle bir iki ay giki cikmaz. sonra kis gelince hafiften uludag gibi kislik bir yere gider biraz takilir bir kac akilli uslu poz verir ayni hatunla. akillandim uslandim imaji icin. ardindan kis biter bahar baslar depo fullenir ve basar gaza.

    olmayan durumdur.
  • olum sizi sayıyla mı veriyorlar lan? herifin üzerindeki baskıyı hafifletmeye mi çalışıyorsunuz?

    hayatı zehir falan olmayacaktır. krallar gibi yaşamaya devam edecektir. sanmıyorum ama etrafındaki sosyetik tiplerden çok tepki alırsa çeker gider, yurtdışında devam eder krallar gibi yaşamaya.

    ben sana kimin hayatının zehir olacağını söyleyeyim mi? ölen polisin çocuklarının.

    okulda öğretmenleri ailelerinin ne iş yaptığını sorduklarında hep boyunları bükük kalacak mesela. bir arkadaşları onlara babalarıyla ilgili bir şey anlattığında ya da bir yerde mutlu bir baba çocuk gördüklerinde hep yürekleri yanacak. istediğin kadar uzat bu listeyi, o çocukların hep bir yanı eksik kalacak.
  • nerden para alınıyosa söyleyin ben de goygoy yapayım
hesabın var mı? giriş yap