• demokrasiyi tramvay zannedenlerin görüşüdür. aynı zihniyet, uğur mumcu'yu; yaşarken koministlikle, öldürüldüğünde sosyalistlikle, öldürüldükten bir süre sonra cumhuriyetçilikle, öldürüldükten uzun zaman sonra da tek particilikle suçlayabilmiştir. bu tutumlarıyla trolluklarını ve goygoyculuklarını bir kez daha göstermiş oldular, şaşırmadım.
  • cok basarili bir emre akoz yazisidir. "bu demokrasi sehidi, su demokrasi sehidi degil menderes var mesela demokrasi sehidi" seklinde arastirmaci gazeteciligin nadide orneklerinden birini vermistir.

    yazisini soyle bitirmistir:
    - demokrasi düşmanı zevatın, demokrat olmayan bazı insanları, "demokrasi şehidi" diye anması... ancak türkiye'de olur!
    - hah! ben de onu diyorum.
  • - uğur mumcu demokrasi şehidi değildir!!!
    + şimdi de ölü taklidi yap!
    - ....
    + eferim
  • eskiden yemek-içki-futboldan başka bir şey yazmayıp, akp iktidarıyla birlikte biti kanlanan emre aköz'ün son beyanatıdır.
    yav koymayın şu adamın yazılarını buraya, 2 yılın sonunda yazar olmuşum sözlükte, tekrar çaylak olmak ve hatta uçmak istemiyorum.
  • demokrasinin sabah kalkınca leylekler tarafından getirildiğini sanan kamillerin! beyanatı.

    kuldan vatandaşa hala geçememiş bir toplumda, 1923 sabahı demokrasinin tüm kurum ve kurullarınca niye uyarlanmadığını da merak eder bu kamiller! bu uzun yolda, aklın, bilimin önderliğinde, gericilikle, tutuculukla bu ölçütlerle mücadele etmiş ve bu yolda canını vermiş herkes demokrasi şehidi sayılır.
  • - tsut, tsut, tsut
    + uğur mumcu demokrasi şehidi değildir!!!
    - otur!
    x aga bunlar iyi de evde olmaz, kalbi yağ bağlıyor diyorlar. dolaştırmaya çıkarıyor musun?
  • emre aköz ün yazısından çok

    "ben işkencenin olmadığı, düşünce suçunun olmadığı, herkesin silahsız saldırısız eşitçe ve özgürce tartıştığı, dinci partinin ve marksist partinin kurulduğu bir düzen istiyorum. ancak o zaman televizyon bütün düşüncelere açıklanır, o zaman atatürk maskesi takmış abdülhamidciler ile de hesaplaşabiliriz."

    sözlerini sarf etmiş bir insan icin:
    "..uğur mumcu tek parti ideolojisine sahip bi gazeteciydi ulusalcı mantık dışındaki sesleri çatlak ses olarak görürdü. "

    gibi bir yafta yapıştırılmasına sinir oldum sabah sabah....

    bravo matta markos luka yuhanna...yine takdire seayan bir entariye imza atmıssın....
  • ölüm yıldönümü yaklaşırken "acaba trollerden bir saldırı neden gelmedi hala, hayret" diye düşünmekteyken dahili ve harici trollerin kahpece saldırısının başlamasıyla "hmm nihayet" tepkisi verdirten tespit. bu tespiti yapanlar 90'lardaki "askeri vesayet"ten ödleri kopup (ödleri kopmak yerine başka birşey yazardım da mumcu ekolünden geldiğimiz için terbiyemiz vardır) inlerinde ağızlarını açamazlarken uğur mumcu, sorunun adını açık bir şekilde "kürt sorunu" olarak koymuş ve çözümün anahtarlarından biri olarak demokratik hakların geliştirilmesi gibi fikirleri öne sürmüş bir cesaret abidesidir.

    emperyalistler tarafından "katledilenlerin" mumcu, aksoy, kışlalı, üçok, emeç, tütengil gibi aydınların olması, emperyalistler tarafından "semirtilenlerin" de yukarıdaki tespiti sıçan kişi ve tahifesi olması trollcüklerin akıllarında bazı soru işaretleri yaratmalıdır. bi sorun bakalım kendinize neden öldürülenler bunlar da dana gibi semirenler ötekiler?
hesabın var mı? giriş yap