• başlığın orijinali,
    20 nisan 2024 patiswiss kurucusu ve sahibi elif aslı yıldız tunaoğlu nun linkedin'de yazılan post'a verdiği cevap olacaktı ancak başlık sınırı.

    üst edit: elif hanım yorumunu ekşisözlük'te gündem olduktan sonra sildi.

    aslı hanım linkedin'de sıradan bir vatandaşın aslen migros'un tedarik zincirini eleştirmek maksadıyla yazdığı post'u üzerine alınarak ağza alınmadık laflar ediyor ve en kötüsü migros ve kendi avukatlarının gücünü hatırlatarak tehdit ediyor.

    https://www.linkedin.com/…are&utm_medium=member_ios

    görsel

    görsel

    ———
    editler:

    22.30: elif hanım instagram üzerinden bir duyuru paylaştı. görsel

    23.40: duyuruyu sildi.

    23:59: yeni bir instagram duyurusu geldi görsel

    kendisi gerçekten problemin sadece imla olduğunu düşünüyor. konu sizin türkçeniz değil üslubunuz!

    00:07: patiswiss resmi instagram hesabından story attı. ancak görülüyor ki konunun ne olduğunu anlamakta direniyorlar. konu ne imla hatası ne de ürünün küflenmesi. görsel

    00:30: prefontaina gönderdi (bkz: #163667716)
    pek anlam verilemeyen ancak zeki insanların aptal insanlarla muhatap olmak zorunda kaldığını anlatan bir alıntıyı kendisine gönderiyormuş arkadaşları. bunu da paylaşıp sildi. görsel

    02:36: yeni instagram paylaşımı. kendisi sakin kalamamış. görsel

    13:15: en sonunda patiswiss instagram hesabından duruma ilişkin özüre benzeyen bir şey geldi ancak yine buradaki özür küf konusuyla ilgili, aslı hanım'ın üslubunda kimse sorun görmüyor anlaşılan. görsel

    bu arada sikayetvar sitesinden veya farkli haber sitelerinden gecmise dair bir suru link gönderiliyor mesaj kutuma. hem bu konu basligiyla ilgili degil hem de 20'den fazla mesaj gelmiş. isteyen sikayetvar'a patiswiss yazip bakabilir veya patiswiss basligina yazabilir:) formatı dağlamayalım durduk yere.

    21 nisan 20:00 migros sanalmarket uygulamasında patiswiss yazıldığında sonuç görünmüyor. migros ürünleri kaldırdı demek için henüz erken olabilir ancak sabah burada 50 kusur ürün vardı. görsel

    22 nisan 13:25 ve yönetim kuruli başkanı elif aslı yıldız tunaoğlu özür dileyerek görevini bıraktı. görsel
  • bu kadınının ilk vukuatı değil bu, konuyu ve tarihi hatırlamıyorum ama olumsuz yoruma yine böyle bir üslupla karşılık verdiğini hatırlıyorum. psikolojik sorunlarını tüketiciye kusuyor resmen. hadi markama zarar veriyor diye tepki göstermesini geçelim kişisel olarak da saldırıyor. yazık, bundan sonra almam, aldırmam.

    düzeltme: konuyu ekşiden hatırlıyormuşum
    https://eksisozluk.com/img/0m8jwsgk
    (bkz: #135388592)
  • “pirim” yazan, üç nokta yerine iki nokta ile cümleyi bitiren, “falan” diyen bir ceo'nun verdiği cevap. üstelik hacettepe'de master yapmış. muhtemelen aynı bir durumda mahalle bakkalının vereceği tepki şu metinden daha usturuplu olurdu. durumu toparlama şansı varken çok daha kötü hale getirmiş. tam bir streisand etkisi olacak.*
  • şunu görene kadar, linkedin'de ne zaman görsem bu hanımefendi ne güzel bir girişim yapmış, çok başarılı falan diyordum.

    endüstri mühendisliği alanında bir diploması olan elif hanım'ın, hizmet sistemlerinde müşterinin en önemli bileşen olduğunu göz önünde bulundurarak ve karşı taraf hatalı bile olsa alttan alarak cevap vermesi gerekirdi.
  • bu markanin sahibi kadin kadar cringe bir insan yok dunyada ve dunya uzerinde alacagim son bir marka degil sirf bu sahibi yuzunden. bu kadini linkedin'de tanimadan once bir kez cikolata alip yurt disina hediye goturmustum ( aptallik bende disindaki ambalaja aldandim) cope atildi cikolatalari. tadi gercekten berbatti.

    bu kadinin ilk sacmaligi degil sonuncusu da degil. olayin migros ile de alakasi yok( migros'a yag cekerken aslinda onlardan kaynakli diye alttan mesaj vermeye calisiyor ve suc ortagi yapmaya calisiyor, zaten bu kadinin her mesaji karsidakini suclama uzerine, ayni burada oldugu gibi) cunku soguk zincirle tasinmasi gereken bir urun degil. direkt uretici kaynakli. gesin beni de avukatlari ile tehdit etsin.
    kadinin basliginda ztaen herkesin bu kadini yuruyen ego olarak degerlendigini gorebilirlisiniz, kadinda bir olmamislik, varosluk var her mesajinda. en guzel tanim kendi basliginda yer aliyor zaten : linkedın'in demet akalın'ı. (bkz: #144717222)
  • migros'a çok giderim ama bu firmayı hayatımda ilk kez duydum.. ve fakat aldığım ürün küflü çıkarsa ve onu paylaştım diye bana dava acarlarsa o davayı kazandıktan sonra ayrıca bir de tazminat davası açıp tazminat talep ederim.

    müşteri aldığı ürünün resmini paylaşmış mi? paylaşmış.

    ürünü sana verseler yer misin? bence yemezsin.

    o zaman hatayı müşteride değil kendinde ya da markette arayacaksin..
  • böyle birinden inanılmaz cevap hiç profesyonel değil, biraz ağırlığınız olmalı.
  • allah çalışanlarına sabır versin dedirten bir olay.
  • (bkz: gevşek)
hesabın var mı? giriş yap