• köpeklerini salmaya hazırlandıklarının göstergesidir.

    lakin gerekli önlemler alındı/alınıyor.

    (bkz: amerika defol bu vatan bizim)

    düzeltme: amerikan köpekleri gerekli önlemlerin alınmasına şaka mısınız demiş.
    senin gibi bilgisayar başında amerikan pornosu izleyip memleketin kötülüğüne olan her şey için sevinmeyen insanlar ve teşkilatlar var ve insanların can güvenliği için yapılacak her şeyi yapmak için uğraşıyorlar sayın bit yavrusu.
    şimdi git türkiye'den "siktir olup gitmek" başlığında ağla ya da sen de git sahiplerinin emrine uyup.
  • "goroklo onlomlor olondo/olonoyor" .
    şaka mısınız lan siz?

    (bkz: #63781424) ben yazacaktım da sağolsun yazılmış.
  • tarihinin 29 ekim olmasına dikkat etmek gerek !
  • artık boku çıkan uyarılardır. her ay düzenli uyarıyorlar. nasılsa patlayacak bir yerde; "uyarmamıştık" olmasın...
  • bana kalırsa bu uyarıların hangisi iyi niyetli hangisi korku ve algı yaratma niyetli artık bilemiyoruz. şüpheli yaklaşmakta fayda var. yani çok fazla sıkıntı ve panik haline girmemek daha doğru olacaktır. muhtemel bir hesapları var ve bu ortaya çıkınca halkın yayılan bir tepki yaratmasının önüne geçmek istiyor da olabilirler. cia adlı örgütü türkiye'de fetö maskesiyle darbe yapmaya çalışmış bir ülkenin dışişlerinden bahsediyoruz nihayetinde. sadece bu olayı bile ne çabuk abd'den soyutlayıp hayatımıza sanki abd ve uyarıları ultra güvenilir ve katıksız doğru imiş gibi devam ediyoruz cidden aklım almıyor.
  • (bkz: winter is coming)

    bu bir uyari degildir. bu acik bir emirdir. son üc senedir hic bir zaman boyle emir iceren bir konsolosluk aciklamasi olmamisti.
    yaklasan ekonomik kriz, destekledigimiz cihatcilari yuz ustu birakacagimizin anlasilmasi, askeriyenin, emniyetin tasfiye edilmesi, anadolu sermayesine el konulmasi mukkemmel bir firtina ortami olusturdu..
    erzak almak lazim...
  • eğer hafızam beni yanıltmıyorsa ilk kez ailelere ülkeyi terkedin şeklinde yapılan uyarıdır. daha öncekiler genelde seyahat tavsiyesi, kalabalık yerlere gitmeyin vs şeklinde oluyordu.
hesabın var mı? giriş yap