hesabın var mı? giriş yap

  • hoca matematiksel formülasyonu ifade etmek üzere uygulamalı eğitim yapmaya karar vermiştir. alelade 3 tip seçer, tahtaya kaldırır ve parmağıyla teker teker gösterir: "oğlum şimdi sen x ol, sen y, sen de sabit olacaksın". ardından diyalog gelişir...

    hoca: isminiz ne sizin çocuklar?
    x: ahmet hocam.
    y: koray.
    sabit: sabit hocam.
    hoca: oğlum onu demiyorum yahu, ismin ne?
    sabit: benim ismim sabit hocam!
    amfi: (kopar)...

  • ciddi söylüyorum bu fenerbahçe loserlığı bambaşka bir loserlık adı konulamıyor…

    adamlar sahadan çekilene kadar golü yedi mk, atılan gol resmiyete geçti, o artık silinmez de hükmen 3-0 tescil edilse bile icardi golü çakmış oldu..

  • neden en çok türklerde görüldüğünü bir hayli merak ettiğim hastalık türü. hakkında ekşisözlük'te bu kadar az entry girilmesine ise ayrıca şaşırdım.

    hastalığın en sık belirtiler öksürük ve nefes darlığıdır. bazen küçük kanamalar ve göğüs ağrısı olabilir. hastalık çok yavaş ilerler, çoğunlukla 30 yıl kadar bir süre geçtiğinde hastalarda solunum yetmezliği ve buna bağlı kalp yetmezliği ortaya çıkar.

    teşhisi koymak göğüs hastalıkları hekimleri için çok kolaydır. akciğer grafisinde çok tipik bir görünümü mevcuttur. hele de akciğer tomografisi ile biyopsi bile yapılmadan teşhise gidilebilir.

    günümüzde hastalığın kesin bir tedavisi yoktur. çok nadiren ilerlemiş olgularda akciğer nakli gerekebilir. yapılan araştırmalarda akciğerlerin yıkanmasının ve kortizon tedavisinin işe yaramadığı gösterilmiştir. buna karşılık son yıllarda uygulanan disodium etdironat tedavisi ile elde edilen sonuçlar umut vericidir.

  • ilgili fotoğraf hunharca eğlenen turistlerle, onlara hizmet eden ve muhtemelen üç kuruş para kazanabilmek için canını ortaya koyan emekçi bir türk vatandaşını içeriyor.

    turistlerin hiç bir kabahatı yok, hunharca eğlenip gülebilirler, geniş geniş gezebilirler tabii ki. bu fotoğraftaki dram ise hükümet denen vicdansızlar kadrosunun ülke insanına reva gördükleridir.

  • "paint terk" derken bundan sonra iki kere düşünmemiz gerektiğini bizlere gösteren kadın.
    ellerine sağlık concha garcía zaera.
    paintle böyle şaheserlerin bir gün yapılabileceğini biliyordum...

  • 20 yaşındaki bali bağımlısı gençlerin nöbet kulelerinde mangal yaptığı bir ordu değildir.

  • doğru demiş. sen kopya cekemeyesin, sınava sen mi yoksa başkasi mi giriyor diye kontrol amaçlı açılıyor.