• mide limitlerini zorlayan kokulardan.. bilesenlerini merak ederim.. ter kokusuyla usutuste gelince yakinlarina gaz odasi tesiri yapar..
  • üreticisi hunca kozmetik sanayi a.ş. olan parfüm. çok ağır bir kokusu olduğundan pek tercih edilmez.
  • hunca firmasının çıkarttığı tekirdağ'da üretilen, deodorantının cezbedemeyeceği bir insan olmayan koku...
  • şeftali ve kavun karışımı bir kokusu olan parfüm. hafif.
  • ozellikle bayan versiyonu kimi erkeklerde afrodizyak etkisi yaratabilir*.
  • ekonomik fiyatı sebebi ile bir dönem halk arasında oldukça popüler olan , meyva aromalı hede.. erkek versiyonunun şişe renginin joop'tan çalınması ayrı bir entry sebebidir.
  • parfümü inanılmaz derecede ağır kokan, hele ki parfümü üzerine boşaltarak kullanmayı adet edinen fakat kendisiyle aynı evde yaşamaya mecbur olduğunuz biri* tarafından yapıldığında, tek kaçış yeriniz odanızın kapısı kapalı olsa dahi çeşitli deliklerden geçerek odanızı kokuya boğan, çaresizce bütün gün burnunuzda kokusunu, midenizde etkisini hissedebileceğiniz parfüm..
    (bkz: tiksinmek)
  • klasik bir orta halli erkek kuaforu parfumu. berber parfumu ya da showroom tadinda dizayn edilmis asiri luks erkek kuaforu parfumu demiyorum, dikkatinizi cekerim. zira berberler cogu zaman daha meshur parfumlerin taklitlerini ya da kucuk kozmetik dukkanlarinda satilan vasat parfumleri kullanirlar. tiras biter, daha kucukce bir ayna yordamiyla ense gosterilir, sihhatler olsun denirken cekmeceden 3. sinif parfum cikarilir, soyle 40-45 santim geriden iki defa pislatilir. pislatma islemini gerceklestiren berber kisi, cogu zaman, parfumun tiras olan kisi tarafindan talep edilmesini beklemez, pislatma islemini yapmdan once tiras olan kisiden onay almaz. showroom tadindan dizayn edilmis asiri luks erkek kuaforlerinde ise parfum pislatan tiras uzmanlariyla karsilasilmaz. "ulan zaten gelen adamlarin hepsinin ensesi kalin, kendi parfumleri vardir en pahallisindan" dusuncesi hakimdir. sosyo ekonomik statuye paralel olmayan bir parfumle isletme imajinin zedelenmesinden endise edilir. yani bu caldion, snob gibi orta halli parfumler, berberlikle luks erkek kuaforlugu arasinda bir yerlerde gezinen orta halli tiras muesseseleri icindir cogu zaman.
  • yıllar evvel parfümsüz kalıp da sağdan soldan bulup hoşuma gitmemesine rağmen mecburen kullandığım, aynı gün iki tane hatunun çok beğendiğini söylediği ve o günden sonra da kullanmaya devam ettiğim parfümüm.

    her ne kadar ortalama hoş bir kokusu olsa da, insanı mayıştıran, içini bayıltan derece de yoğun bir parfüm. ben dahil tanıdığım hiç bir erkek bu parfümü beğenmiyor. ama ilginçtir ki kız arkadaşlarımdan otobüste yanımda oturan teyzelere, abla dediğim insanlardan duraktaki liseli kızlara kadar birçok kız bana parfümümün markasını sordu. artık içine afrodizyak mı koyuyolar napıyolar bilmiyorum, çekici bir yanı var heralde.
  • cal dion kalıyo git dion gidiyo şeklinde bi espiriye sahip tek parfüm.
hesabın var mı? giriş yap