• çıkan ilk 5 bölümünü bir solukta izleyip devamını beklediğim seri. john constantine'i gençliğinde metalci olarak görmek güzeldi.
  • dc'nin yeni animasyon dizisi.
    constantine'in seslendirmesini matt ryan yapıyor artık o olmasa yadırgayacağız zaten.
    5 bölümünü yayınladılar geri kalanı için de filmini çıkarıyorlar. zaten constantine'in kötü bir hikayesi yok, bu animasyonu da çok güzel olmuş.
  • mükemmel bir constantine animasyonudur.

    uzun zamandır böyle keyif alarak izlediğim bir dizi bir film olmamıştı. mini dizi şeklinde olanını birleştirip bir buçuk saatlik bir film haline getirip çeşitli sitelerde servis etmişler.

    constantine'in o bol sigara yakmalı, zippolu ve yüksek egolu hallerini görmek, bunlarla birlikte çeşitli şeytanlar ve melekler şehrinin içler acısı haline göz atmak gerçekten haz vericiydi.

    animasyon deyip geçmeyin, bu türün fanıysanız muhakkak izlemeniz gereken bir film.

    özetle; nostalji yapıp john constantine'nin geçmişine ve gelişmişliğine şöyle bir göz atmak istiyorsanız kaçırmamanız gereken bir animasyondur.

    şahsi puanım; 7,9 / 10.
  • the cw'nin daha önce vixen'da yaptığı gibi önce bölüm bölüm yayınlayıp daha sonra da çizgi sinema olarak tek parça olarak yayınladığı animasyon.
    nightmare nurse gibi bir karaktere ev sahibi yapmakla birlikte finali oldukça dramatiktir.
  • izlediğim süre boyunca constantine'in kokusunun burnuma geldiği animasyon. çizgi film deyip geçmemeli, adamın girmediği pislik kalmadı, öyle üstünden akıp gidince olmuyor. bir banyoya soksaydınız adamı.
  • çizgi filmini izleyip beğenmemiştim, belki çizgi dizisine bir şans verebilirim.
  • zaten aynı isimli çizgi dizinin birleştirilmiş haliyle oluşmuş animasyon filme verilen ad. çizgi dizisi 4-5 dk falan sanırım. 15-20 bölüm vardı heralde 90 dk falan yapıyor. tüm bölümleri birleştirip film yapmışlar.

    constantine sevenler kaçırmasın çok güzel. zaten seslendiren eleman normal live action dizisinde de oynayan eleman ile aynı. şu an arrowverse'de constantine'i oynuyor ayrıca.
  • neredeyse constantine filmi kadar güzel film. özellikle sonu hiç kolaya kaçmadan bir constantine hikayesine yakışır şekilde olmuş.
    filmin sonunda da tabii ki karakterin yaratıcıları arasında alon moore'un adı geçmez.

    (bkz: dc animated movie universe)
    (bkz: dc comics animasyon filmleri veritabanı)
  • "sorunlarimizi golgelerde gizlenen seytanlara baglamak kolaya kacmak olur,cash."

    "guc deliligi,hayalcilik,egoistlik,bencillik.lanet icin adayimizda aradigimiz tum ozellikler."
hesabın var mı? giriş yap