• son zamanlarda popüler olan bir saat markası, gerçekten çok şık, kayış farkları ile hem spor hem iş için uygun hale gelebiliyor.

    kuruluş hikayesi ise gerçekten ilginç, "daniel wellington" isimli bir ingilizle tanışmasından sonra ilham aldığı ve kişinin taktığı saatleri ve stilinden etkilenen filip tysander aynı isimli saat firmasını kurmaya karar verir.

    daniel wellington
  • denzel washington'a sponsor olup fantastik bir işe imza atabilirler.
  • yaklaşık bir yıldır sahip olduğum ve bana diğer bütün saatlerimi rafa kaldırtacak kadar bağlandığım saatim. o kadar şık, o kadar klas bir saat ki yıllardır vitrinlerde görüp acaba alsam mı diye düşündüğüm gösterişli saatlerin hepsini basit gösteriyor.

    edit: soran arkadaşlar için: buradan yani firmanın kendi sitesinden satın aldığınız taktirde (instagramda iskandinav tarzı fotoğraflar çeken ve popüler kişiler kendi adlarına %15 indirim kuponları paylaşır mutlaka bir tane bulun) gümrüğe takılıyor. yok yılbaşında gümrük sınırı artıyor falan dediler bir tane daha alayım dedim o da takıldı. ups görevlileri sizinle irtibata geçiyor onlara yetki veren bir belge imzalayıp gönderiyorsunuz ve sonra %20 bir vergi yatırıyorsunuz belirtilen hesaba, dekontu mail atınca normal kargo süreci kaldığı yerden devam ediyor ve 1-2 gün içinde saat elinize geçiyor.

    edit2: duyduğuma göre "bey karaköy"de satışına başlanmış.

    edit3: vakkorama'da da satışına başlanmış.
  • taklitleri eminönünde satılan ama orjinaline hiç benzemeyen saat türü.
  • saat takamayan beni, tasarımına hayran bırakmış saat markası. minimalizmden hoşlananların tercihi olacak gibi duruyor.
  • vintage giyim kuşam sevenlerin beğeneceği tarzda ve aslında hemen hemen tek tip saat modelleri olan bir marka. yukarıda linki verilmiş. incecik, büyük ve sapsade.

    saat alırken camın çizilmemesi, kayışın bilmem nesine bakılırmış. sonradan öğrendim. ben öyle dediğim gibi vintagelığına tav olup st andrews modelinden aldım bilinçsizce. ne uğraşıcam. ama 2-3 ay oldu, çizlimedi camı*, çizilmeyenlerden olabilir yani. olmayabilir de.

    alım süreci ise biraz sancılı. türkiye'de sadece mey saat dağıtımını yapıyormuş, ondan da ayrılmış. dolasıyla şu an bunların elde kalanlardan sattıkları dışında türkiye'de satılmıyor. el mahkum yurtdışından sipariş etmek gerekiyor, o da uğraştırıyor biraz.
  • instagram'daki popülerliğimiz! sağolsun, markanın bana da bir tane hediye ettiği saat (modellerimiz arasından istediğini seç dediler, classic bristol modelinin gümüş rengi olanını seçtim ve onu gönderdiler)

    saat çok hafif öncelikle, yani gerçekten de insanın kolunda hiç yokmuş gibi, bir de profili çok ince, eski gümüş madeni paralar kadar olduğundan, takım elbise-gömlek giyildiğinde ortaya çıkan problemlerden biri olan kol saatinin gömleğin manşetinin altında kabarıklık yapması/manşetin altına girmemesi durumu söz konusu olmuyor. bu güzel bir duyguymuş :)

    saatin camı safir değil, mineral ama kaliteli, sağlam duruyor. arkasında 3 atm'ye kadar su geçirmezliği olduğu yazıyor. kutusundan kayış değiştirirken pimleri yerinden çıkarmaya yarayan minik bir aparat çıkıyor. bu arada saatin çapı 40mm, kayış genişliği ise 20mm (kadın modellerinde ise çap 36mm, kayış genişliği 18mm) saati elimdeki yaklaşık 20 nato/zulu kayışla beraber denedim, en güzel uyumu kamuflaj desenli yeşil nato kayışla sağladığını söyleyebilirim (editleyip fotoğrafını koyacağım buraya)

    internet siteleri üzerinden almak isteyen olursa 28 şubata -edit: 31 marta- kadar geçerli %15 indirim kodum var, mesaj atarsanız kodu size yollarım. hadi sağlıcakla.
  • bayağı ünlü bir marka oldu yalnız bu, şimdi de volkswagen ile ortak olmuşlar, yeni passat'ın reklamında adamın koluna zoom yapıyorlar, bu görülüyor. vw/dw hesabı.
  • güzel, rafine ve şık saat ama abartmaya gerek var mı? yok. ilk alırken çok severek almıştım ama sonra aşırı marketingten ölmek üzere olduğunu ve instagram fashionistalarının diline pelesenk olduğunu görünce soğudum.
hesabın var mı? giriş yap