• karakter sınırı yüzünden yazılamayan tam açılımı diyarbakırspor ile istanbul büyükşehir belediyespor'un birleşmesi. evet hakan şükür'ün son önerisiymiş. ibb diyarbakırspor olarak süper ligde oynasın diyor beyimiz. kral dedik adam kraldan çok kralcı çıktı. kürt açılımı, barış süreci vs.. derken başbakana yaranmak, popülizmin doruklarına çıkmak için yarışa girdi herkes. kürtlere demokratik haklarını vermek, bölgesel refahı yükseltmek için yatırım yapmak yerine futbol takımlarını hile ile süper lige çıkartmak gerçekten dahice bir fikir. zaten belediyeler de tam da böyle şeylere para harcamak için ödenek alıyor. bu sebeple vergi veriyoruz bizler. 2020 de aday olduğumuz olimpiyatlar için sporcu yetiştirmek, atletizm ve diğer amatör sporlara, olimpik sporlara sporcu yetiştirmek, tesis açmak varken biz bunlarla uğraşalım. tam bir spor adamına yakışan, tam bir akp'li vekile yakışan müthiş bir fikir ama bence yetmez!

    çılgın proje yerine kürtler'e şov amaçlı küçük süprizler yapmak için diyarbakır'ı marmara bölgesine taşıyalım. gemileri karadan yürütmüş milletiz yüce başbakanımız ile bununda altından kalkarız. hem duble yollar ve hızlı trenlerimiz de var! bilimsel temeli de hazır "bana yeterince uzun bir sopa verin dünyayı yerinden oynatayım" diyen arşimet reyizin ışığı hepimize yeter. plaka halinde diyarbakırı krikoyla kaldırıp kocaeli körfezine bıraktık mı kürt nüfusun en yoğun olduğu amed ili batıda olacağından güney doğu sorununun da büyük bir kısmını halletmiş oluruz. gerekirse mhp ve chp'ye oy veren illeri bölgeye taşıyıp bingöl, hakkari, şırnak, bitlis, van vs.. ile değiştirerek bölgesel bu sorunun üstesinden gelmiş oluruz. maliyetli olur ama 30 yıldır silaha dökülen para, onca şehit kanı ve onca demokratik hak talebini düşününce 30 yıl daha kendimizi sıkar ama bu işi başarırız alimallah! tabi 30 yıl daha akp'ye oy vereceksiniz bak ona göre!

    http://www.hurriyet.com.tr/…por/futbol/23071753.asp

    not: ha bu arada sanki ibb'nin ligde kalması henüz garantiymiş gibi konuşması da ilginç hani!
  • bozbaykuşları bijibaykuşlara dönüştürecek süreç.
  • süper proje. adamları birinci lige çıkarttığınız her sefer adamlar amatör kümeyi boyluyor. yapamıyorlar işte yok öyle bir yönetim kültürü, taraftarı bilmem nesi. diyarbakır'ı güneydoğu'nun özerk başkenti mi yapacaksınız nedir bu diyarbakır fetişi her dakika? illa güneydoğu'dan takım çıkacaksa urfaspor var hem eşek gibi de stat yaptınız oraya, başka şehir de olur niye illa diyarbarkır da diyarbakır? taşıma suyla değirmen dönmüyor işte, diyarbakırspordan da bir cacık olmuyor. bırakın bu boş işleri. sporda hak eden üst lige çıkar. illa biri çıkarılacaksa bir adana veya izmir takımı çıkmalı. pespaye açılımlarınıza alet etmeyin futbolu, zaten isteseniz de olmuyor işte.
  • hakan şükürün ne kadar farklı düşünebildiğini gözümüze sokan projeibbyle diyarbakırspor bir olsun
  • ankaragücü'nü kafadan birinci lige çıkaran kenan evren gitti, diyarbakırspor'u çıkaran hakan şükür geldi. nereden nereye...
    hayır olsun kötü bi şey değil de böyle siyasi amaçlarla futbolu kullanmanın sonu her zaman çöküştür spor için. yarın öbür gün de "ibb-diyarbakırspor küme düşmesin lütfen hakem bey" noktasına gelir bu işler.
  • bundan sonra ikinci lige düşmüş veya süper ligde küme düşme potasına girmiş her takımın taraftarının eline silah alıp dağa çıkmasını, asker vurmasını sağlayacak önerme. sonra da aklıevvelin biri gelerek ligde kalmaları için formüller üretecek!
  • birilerine şirin görünmekten başka çaba gütmeyen öneridir.
    yeni dönemde milletvekillerine danışman tayin ettiler, hepsine birer oda ve 5.000 tl maaş. maaş mı az geldi, oda mı dar?
  • garip bi şekilde desteklediğim proje

    zira desteklenecek o kadar spor varken, futbol çok ilgisiz kalmış gibi belediyelerin futbola yatırım yapmasını çok saçma buluyorum; ibb bu dediğim saçma desteğin doruk noktası
  • zamaninda topa cok kafa atmis, attigi kafalarin etkisi anca ortaya cikan yirtici forvetvekil onerisi.
hesabın var mı? giriş yap