• 30 eylül 2012 ölüm yasasına hayır yürüyüşü'nü paylaşmama facebook'tan verilen bir tepki.

    yani şöyle: "hayvan ne lan çok daha büyük dertlerimiz var". o dertlerin ne olduğunu söylememiş. o yüzden facebook profiline girip baktım. berkeley'de yaşayan bu arkadaşın son paylaşımları bira çizelgesi, komik resimler vs. buradan daha büyük derdin ne olduğunu anlamadım. o yüzden standart türk insanı söylemini farzederek "türkiye elden gidiyor" tarzı kalıp bir derdi olduğunu düşündüm.

    bu adamın yaptığı akıl yürütme şöyle:

    - türkiye'nin elden gitmesine dair bir kanun tasarısı görüşülecek çok yakında o kadar acil ki hayvan haklarına karşı bir kaç saat yürümeye ayıramayacağımız kadar acil.

    - 30 eylül'de türkiye'nin elden gitmesine karşı olanların yürüyüşü var. onun yerine buna destek vererek ülkenin elden gitmesine ön ayak oluyorsun.

    - türkiye'de hiçbir probleme ses etmeyip bi hayvanlara gelince ses ediyorsun. ikiyüzlüsün.

    - bir ülkenin hayvan haklarına verdiği önem ile o ülkenin gelişmişliği arasında hiçbir bağ yoktur. bu yaptığın mastürbasyon.

    bu akıl yürütme silsilesindeki çıkarımların tamamının yanlışlığına diyecek bir şey yok sanırım. önemli olan tek derdi berkeley'den komik resimler yayınlayan bu kişiyle aynı akıl yürütmesini yapıp aynı çıkarımlara varıyor ve bunu içinize sindirebiliyor musunuz? sizin nasıl bir insan olduğunuzu tanımlayacak olan budur.

    (bkz: tek sorunumuz bu mu adamları)
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap