• - demek buranız ağrıyor
    - evet ama biraz daha kasıklarıma yakın yerlerim
    - buralar?
    - evet...ama siz okşayınca biraz iyi geldi.
    - daha da iyi edebilirim
    - edin...ahhh çok iyi
    - hımpfhhh ya bu...ya bu...ya bu...
    - ahh ahh evet, ahh ahh çok iyi
    - al al sana fitil, al bu da ağrı kesici...nasıl iyi oluyor musun al...
    - çok iyiyim durma....ahh durma fitili sok içime....ahhh ne büyük bir fitil bu..
    - sana özel fitil, sert ve kalın....al...al...ahhhh
    - fitiline kurban kökle....

    bu nedir arkadaşım ya! sevişirken, olay anında iyi de fantezili sevişme sonrası hasıl olan utanç duygusundan kurtulmak pek mümkün olmuyor. az önce fitil verdiğim hastanın yüzüne bakamıyorum. ya götümü devirip uyuyorum ya da duş falan derken araya 1-2 saat süre koyuyorum. demin ki kasıkları ağrıyan hasta sevgilime dönüşene kadar konuşamıyorum, çekiniyorum. sanki gerçekten doktormuşum da hastamı şey etmişim gibi sıkılıyorum.

    fantezili sevişmelerin sıkıntısı da bu oluyor işte. kendini rolüne çok kaptırınca o rolün yaptıklarından kendini sorumlu tutuyorsun. hele gerçek hayatta asla yapmayacağım şeyleri nasıl olsa fantezi bu lan diye yaşıyorsan, sonrasında nasıl yapabildim lan bunları? demek ki bilinçaltımda varmış gibi duygularla yıpranıyorsun. öğretmenini beceren müdür, sekreterine kayan patron, müvekkilini domaltan avukat, nezarethanedeki tutukluyu düzen polis olmak sevişirken renkli olabilir ama sonrası boktan işte.

    hele bir de işin içine seks oyuncağı (!) giriyorsa al başına belayı. demin deri çizmeleri ile kafanı ezen kadına sarılıp uyumak kolay olmuyor. ne biçim fantezilerim varmış benim yazarken bile bi acayip oldum. kursiyerini s.ken paraşüt hocası nedir amına koyim?

    - coplarınız artık demirdenmiş diye duydum
    - tut bakalım demirden mi?
    - ohhh çelik bu
    - o çeliğin tadına bakacaksın şimdi.....
hesabın var mı? giriş yap