• müthiş bir tezin, müthiş vurucu çıkarımı. 100 kişiye sordum bizzat, 83'ü "lise ikiden beri içiyorum abi" dedi, 11'i "yurtta batak oynarken başladım" cevabını verdi... 4'ü, otlakçıyım abi, konuşmak istemiyorum'a getirdi. geri kalan ikisi ise tam orospu çocuğuymuş, yorum yapmak istemiyorum bu iki pezevenk hakkında. evet arkadaşlar, hepimiz lise 2'de başladık sigaraya. birazdan tezi verip, doktoramı alacağım işalla.

    edit: evet arkadaşlar, sabahtan beri "müneccim yarrağı mı yedin la, nerden biliyon pezevenk" minvalinde yüzlerce mesaj aldım. ısrarlara dayanamıyorum ve gerekli açıklamayı yapıp siktirip gidiyorum şirketten. mesai de yaptım zaten, biraz canım sıkkın gibi.

    bu yoğun emek ve sabır gerektiren tespiti tabii ki de tek başıma yapamazdım. biz, 1972'den beri aktif bir şekilde lise tuvaletlerini mesken eylemiş global bir örgütüz. 70'li yıllardan beri lise tuvaletlerinde dönmüş her sigaranın dökümü sistemimizde mevcut halde bulunmaktadır. kim kaç fırt çekmiş, kim içine çekmeden sigarayı piç etmiş, kim sigarayı çemçük ağzıyla ıslatmış hepsini biliyoruz. o yüzden gelip de burada "yok ben ilkokulda başladım", "yok ben 6 aylıkken başladım ehehe" gibi salak saçma entry'ler girmeyin. ciğerinizi biliyoruz olm biz sizin, ciğerinizi. ahahaaha :)
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap