52 entry daha
  • sizden bir şey rica ediyorum.

    sayfa kesinlikle iğrenç, o pedofillerin hepsinin hayattan tecrit edilmesi, dahası sayfanın (tabii pedofiller tespit edildikten sonra) kapatılması filan lazım. tamam.

    ama yalvarıyorum, o birbirinden iğrenç heriflere küfrederken artık kadınlar üzerinden küfretmeyin! gerçekten yeter artık! küçücük çocukların fotoğraflaırını profillerinden çalan, kadınların gizli gizli fotoğraflarını çeken, bunların hepsini internete yükleyen, birbirinden iğrenç yorumlar yapanların hepsi erkek, o sayfadaki mağdurların hepsi kadın, ama bu erkeklere gene kadınlar üzerinden küfrediliyor, "amlarına koyayım, orospu çocukları, anasını-bacısını siktiklerim" deniyor. ulan iğrençliği yapan erkekler, "sikilen" yine bacıları öyle mi? bu cümleleri okurken tüylerim ürperiyor ulan, gidin "yarrak kafalılar" deyin, "şeytanlar" deyin, "insanlıktan nasibini alamamışlar" deyin, ne derseniz deyin, ama sikmek-sokmak-sikip sokarak "cezalandırmak" üzerinden küfretmeye devam ettiğiniz sürece bir kadının gözünde o adamlardan çok da farklı değilsiniz!

    şunun bir farkına varsanız artık... kadınları, kız çocuklarını taciz eden şu yaratıklara "amınıza korum" diye bizim cinsel organımız üzerinden küfretmeyi kesin! o fotoğrafların altına "bu sayfada sapıkça yorum yazan ne kadar sübyancı varsa alayının anasını bacısını sikeyim. amına koduğumun götverenleri!" yazınca iyi biri olmuyorsunuz!
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap