107 entry daha
  • sistemin ihalesini aktifbank denen, çalık grubuna ait sadece 8 adet şubesi bulunan bir kurum almıştır. banka, şubesi olmadığından ptt ile entegrasyon yoluna gitmiş ve şube açma masrafından, işletme giderinden kurtulmuştur. bu işin yasal mevzuatı nedir bilen anlatsın.

    ayrıca bankaya passolig ihalesiyle işlem ücreti adı altında milyonlarca lira aktarılması planlanmış, kart ücreti adı altında yine akıl almaz paralar gönderilmesi (her yıl) düşünülmüştür. maç bileti almak için çıkartılacak kartın bankacılık ile alakalı fonksiyonları da olacağından bankaya müşteri portfoyü oluşturulacak ve bu çalışma bankanın hiçbir gayreti olmadan gerçekleşecektir.

    kart alacak her kişinin tc kimlik nosundan anasının ayakkabı numarasına kadar kişisel bilgileri bankaya da iletilecek ve ticari amaçla da kullanılacaktır.

    erdoğan rejimi, "güvenlik" paranoyasını kullanarak uzun elini bu kez tribünlere gelen taraftarın cebine yöneltmiş, hem fişleme hem ticari rant becerisini göstermiştir. bunu durdurmanın tek yolu var. kartı almayın. fişlenmekten, kaz gibi yolunmaktan, zorla bir bankanın müşterisi haline getirilmekten uzak durun.

    maç bileti 3-5 liradan ibaret ptt 1. lig kulüplerinden, kale arkası biletini 10 liraya satan süper lig kulübü taraftarlarından maç başına yüzlerce lira ödeyen kitle takımı taraftarlarına herkesin bu konuda yapması gereken bellidir.

    maça gitmeyi bırakın.
1918 entry daha
hesabın var mı? giriş yap