99 entry daha
  • müthiş emek harcanmış iyi bir film. kurgusu harika olmayabilir ama zaten film bize müthiş olaylar ve aksiyon vadetmiyor değil mi ? neydi filmin ismi tekrar hatırlayalım. boyhood harika fikir ve deneysel bir yapıt. yeni ve farklı bir şeyler izlemek isteyenler için biçilmiş kaftan. türünün ilk örneği olsa da belli ki son olmayacak.

    zaten bir röportaj'da ellar coltrane da "bu filmde bir şey olmuyor ki " diyenlere şöyle bir cevap vermiş,

    "we’re conditioned by hollywood blockbuster movies to expect these super-dramatic moments that are supposed to be really meaningful, with the trumpets blaring to say this is a big deal that’s supposed to define your whole life. life isn’t like that. we expect these big moments to define us, and in the end, they don’t. ıt’s everything in between that really makes you the person you are."

    gişe rekorları kıran hollywood filmlerince: etkileyici çarpıcı anların hayatımızı tanımlayan anlar olduğu fikrine şartlandırıldık. fakat hayat bu anlardan ibaret değil. bu büyük anların kim olduğumuzu tanımlamasını bekliyoruz ama sonuç böyle olmuyor. hayat sizi olduğunuz kişi yapan tüm o şeylerin içindedir.[tr.]

    --- spoiler ---

    mason'ın saçlarının kesildiği an içim acıdı yemin ediyorum. çocuklarını böyle bir psikopata mecbur ettiği için kadına deli gibi saydırdım. ama sonra bir adım öne çıkıp çocuklarını kurtarmasına ve adamı terk etmesine de bir o kadar sevindim. film amaçlandığı üzere gayet gerçekçiydi.
    --- spoiler ---
349 entry daha
hesabın var mı? giriş yap