61 entry daha
  • besiktasin sattigi mactir efendim. oyuncular kaybettikleri bu mac icin yuklu bir prim alacaklardir.

    ayrica turk futbolunda ne kadar muthis futbolcularin oldugunu gosteren bir mac ve satis hikayesidir bu. nasil mi? su sekil:

    - galatasarayli oyuncular istedikleri zaman penalti vuruslarini direge isabet ettirebilmektedirler. (out'a ciksa o top cok belli olurdu galatasaray'in basta gol atmak istemedigi...)
    - tumer metin'in her vurusunda istedigi topu kaleye, istedigi topu direge isabet ettirebilmesi ayni sekilde gozler onune serilmistir. tumer metin istese ortasahadan korner bayragini da gorebilecek yetenege sahiptir.
    - macin son dakikasinda gol atmak ve yemek, 22 kisinin muthis koordinasyonu ile gerceklesmis bir kurgu harikasidir. sahadaki her oyuncunun yeri, durus acisi, hasan kabze'nin topa nereden, nasil ve ne derece hizli vuracagi da papermoon'daki o harika yemekte tertip edilmistir.
    - inonu tribunlerindeki her taraftara galatasaray baskani cebinden 100'er ytl vermistir ki seyirci de maci "satilmamis" gibi gostermek icin deli gibi tezahurat yapsin.
    - bu satis hikayesi galatasaray acisindan "once gol yediler, sonra bir tane attilar, son dakikada da galibiyeti aldilar" seklinde ozetlenebilir. bunun boyle olacagi hakemler dahil herkese bildirilmistir.
    - ibrahim uzulmez'in muthis sutu (ve mondragon'un kurtarisi) winning eleven'da mactan once defalarca simule edilmistir. (satis hikayesi daha da realist gozuksun diye)

    bu yazilan entry'de zerre gonderme/igneleme yoktur. son derece ciddi olarak yazilmistir; ayni sekilde okunmalidir.

    besiktas sirf parasina oynayan, yuregi olmayan oyuncularin takimidir. baskani muhtesem bir adamdir. seyricisi de bes para etmezdir.

    rahat miyiz? memnun muyuz simdi? (ayrica ben de otoriteyim; soylediklerim kanundur, kuraldir.)
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap