• (bkz: fractal)
  • anthony hopkins hatirina gidip gorulebilir, bulmacali - kumpasli filmleri seviyorsaniz hic yoktan iyidir, fazla beklentiyle gitmek hata olur.
  • lucas arts'ın yeni oyunu. fps. yerşekilleri falan değiştirilebiliyor. kahramanımız bu macerasında toprak patlatıyor, kayadan top yapıyor, düşmanları labut olarak kullanılıyor. videosu düştü bugün internetlere.
  • bugun 19:10 seansında seyrettim bu filmi, yeni geldim eve...ortalık dağınık, mutfakta 1-2 parça tavuk vardı onu yedim...gerginim , içimde hala derin cinayet izleri taşıyorum...
    nedense eve geldiğimde ilk aklıma gelen hemen sözlüğe içimdeki bu derin cinayetin izlerini aktarmak oldu... neyse fazla yazamıcam, hemen filme geçiyorum. anthony hopkins her zamanki gibi yarmış geçmiştir. filmin akcılığı , olayların gelişimi , plan ve program yerli yerindeydi. filmde bir dakika olsun sıkılmaya yer yok.
    burdan ekşisözlük sinema severler derneği üyesi olarak , tüm sözlükçülere bu filme gitmelerini şiddetle tavsiye ediyorum efendim...
  • yağı, unu, şekeri, kakaosu, pandispanyası, çikolatası, fıstığı, krokanı, içinde her neyi varsa kaliteli, her lokması damağın farklı bir yerinde iz bırakan, bir de üstüne üstlük süsü püsü, albenisi fena halde yerinde pastalar vardır.. işte öyle bir film.

    (bkz: leziz)
  • antony hopkins bakislari, mimikleriyle filme cok sey katmis. hatta bir sahnede burun kapaklarinin acilip kapanirken ki bakislari rolune cok uymus. o olmasa belki bu kadar guzel olmayabilirdi fracture.

    filmin sonuna kadar suruklenerek izlesem de

    --- spoiler ---

    filmin sonunda ted'in (antony) , beachum' u aramasi kadar gereksiz birsey yok. o zekayla planini kuran ve siyrilan birinin mantik cercevesinde dusunursek artik beachumla isi olmazdi. son an herseyden kurtulup tam ucagina giderken beachum'u araması gereksiz di. yonetmen , iyinin kazanmasi uguruna ted 'i ve planini harcadi.

    --- spoiler ---
  • anthony hopkins'in hala akıllanmadığını dosta düşmana ifşa eden film.
    zengin de olsan, başarılı da olsan, karizmatik de olsan yaşın kemale erdikten sonra çıtır kız peşinde koşar bir de nikahı kıyarsan boynuz kaçınılmaz olur. sonra da al başına belayı.
    the edge birdi
    fracture iki...
    yine de zekice kotarılmış bir gerilim. umarım hopkins'e ders olur.
  • porsche, apple, motorola ve kismen de bmw tarafindan desteklenmis yapim.

    --- spoiler ---

    hic adetim olmadigi halde ben bile vaziyeti 30. dakikada cozebiliyorum, kelli felli adli tabipler avukatlar polisler maymuna donuyor.

    anthony hopkins'in performansi olmasa izlenmezmis.

    --- spoiler ---
  • yazli kurnaz bir samuray * ve genc bir samuray * arasinda geçen kasilasma.
  • son 10-15 dakikasi gereksiz, kotulerin mutlaka cezasini cekmesi veya turk polisinin film sonunda mutlaka muvaffak olmasina benzetilmis film. kici basindan belli olsa da, diyaloglar ve oyun icin izlenebilir. supriz yok.
hesabın var mı? giriş yap