• ösym'nin yeniden yapılandırılmasına ilişkin yasa kapsamında sunulan tekliftir. milli eğitim bakanı nimet çubukçu'nun da desteklediği bu teklife, mhp'li oktay vural ve yök başkanı yusuf ziya özcan da destek vermekteymiş.
  • ulan arkadaş artık açın adamların önünü de onlar da rahat etsin biz de dedirten düşünceyi teskin eden bir uygulama.

    tamam belki engelleme istekleri, demokratik zırt pırt değil, amaç olarak arka bahçeye dönmüş ve belli bir ideolojiye odaklanmış eğitim öğretim kurumlarının önü kesilmek istenmiş ama görülen o ki bu iş böyle olmuyor. alttakilerin yollarını kessen de adamlar dolana dolana bir yerlere ulaşıyor.
    iktidar olmuşlar, bürokratik kademeleri kuşatmışlar, yargıya ulaşıyorlar e varsın artık polis de asker de olsunlar nolacak sanki.

    (bkz: balık baştan kokar)

    imam hatiplerin yüzünden bizim de ağzımıza sıçıldı. diğer meslek liselerinin geleceği de karartıldı (gerek yüksek öğrenime gerekse askeri okullara girişte), kaş yapalım derken göz çıkarıldı.

    bence bunların kapatılması lazım.
    kuran öğretimiyse amaç, camilerimizde yaz kursları var, yatılı kuran kursları var, var da var. en önemlisi aile var. aile de çocuğuna dini öğretemiyorsa ne boka yarar daha.
    kapat imam hatipleri, koy okullara seçmeli olarak din eğitimini, kim öğrenmek istiyorsa seçsin öğrensin.
    ha yok ben illa müezzin falan atayacam diyorsan da ortaöğretimden sonra sertifika programı koy çıraklık eğitim merkezlerine olsun gitsin.
  • gereksiz ya. bence polisler kuran kursuna gitse de olur.
  • göstericilere , job , biber gazı , tazyikli su yerine okunmuş pirinç , beddua ve hadisle müdahaleyi gerçekleştirecek yeni nesil

    polis yetiştirmeyi sağlayan karar.
  • artık polislerimizin gerçekten de yaradana sığınıp girişmelerinin önünü açan olay.
  • (bkz: besiçler)
  • her sene ihtiyacın kat be kat üstünde, 200.000 mezun veren imam hatip liselerinin %95'i kapatıldıktan sonra anlam kazanabilecek teklif.
hesabın var mı? giriş yap