• liderlik vasfı yok iken lider olan bi insanın yerini bırakması çok zor.
  • kılıçdaroğlu’ndan önce %17 bandında dolaşan yılmaz özdil’ci tayfanın, istanbul ankara başta olmak üzere tüm büyükşehirleri alan partinin başkanını başarısız bulması olayıdır. saçmalıktır.
  • bugün kılıçdaroğlu istifa etse parti 2 ya da üç gruba bölünür...partide birleştirici unsur olarak var olması büyük avantaj ve her kafadan çıkan saçma sapan seslere göre parti yön değiştiremiyor...
    solun en büyük handikapı biraz palazlandığında 2 ye 3 e bölünmesidir..
    hiç de uzlaşmaya varamazlar...
    en son seçimde bile bunu gördük hatırlarsanız dsp de belediye başkan adayı çıkarmıştı...
    benzer şekilde istanbul u refah partsi kazandığında hem shp hem chp hem de dsp adayı vardı...
    bakmayın siz burdaki "akpli değilim ama" cı tayfaya, aklı sıra kılıçdaroğlunu kötüleyip akp ye pirim yaptıracaklar...
    adam tüm hırslarını bırakıp kendine rakip olan adamı aday gösteriyor, o yetmiyor sağ cenahtaki parti ile seçimlerde uzlaşıyor yeri geldiğinde meclisde temsil edilebilmeleri için destek veriyor...
    bu güne kadar kim yaptı bunu?
    şurası bi gerçek: kılıçdaroğlu türkiye'ye 2 beden büyük geliyor... adam avrupalı siyasetçiler gibi tutum sergiliyor..
    bizim millete arap sevici, ortadoğu bataklığından dem vuran, biat kültürün benimsemiş siyasetçiler lazım...
  • ülkenin bekası için acilen gerçekleşmesi gereken durum.

    bayrağı devret artık..

    akp ve destekçilerinin o koltukta durmanı senden daha çok istediklerinin farkındasın. hak için hukuk için adalet için geleceğe umutla bakabilmek için senden daha iyi muhalefet edecek kişilerin önünü açmanın vakti geldi de geçiyor.

    senden sonrası için tünelin ucu aydınlık:

    (bkz: ekrem imamoğlu)

    (bkz: mansur yavaş)
  • saçmalıktır, iktidarın en büyük projesinin hızlı muhaliflere outsource edilmeye çalışılmasıdır. kılıçdaroğlu sayesinde 2020'lerde türkiye sol iktidar görecek -hem de sağ oylarla- at fava bekle.
  • gelecegimiz icin atilmasi gereken ilk adim. surekli soylenmesi gereken soz obegi, slogan.
    kemal kilicdaroglu istifa
  • sen defalarca kaybet ama bir türlü koltuğunu bırakma

    biz daha bu koltuk sevdalısı adam yüzünden güç zehirlenmesi yaşayan hükümeti kaç sene daha çekmek zorundayız? hiç mi sormuyorsunuz abi kendinize, biz bu adamı daha cumhurbaşkanı olmadan 20 senedir başarısızlıkla dolu bir siyasi hayatına rağmen istifa ettiremiyoruz diye… hiç mi yani?

    vatanını milletini çok seviyorsan bu millet beni sevmeli diye zorlama hareketler yapma. işine bak. arka planda çalış yine de. çıkar milletin istediği adamı aday olarak sonra arka plana çek kendini. oradan denetle yönet ama bir seçimin daha içine etme.

    sözde millet ittifakı ama milletin söyledikleriyle ilgilisi yok. yapmayın abi şu tiyatroyu. salın boşverin. biz türk milleti bunları hak etmedik. nerden başımıza musallat oldular hiçbir fikrim yok.
  • sen bizim adayımız değilsin, olamazsın. sen bir diktatörsün. aynı şeyin lacivertisin. bugün bunu bize öyle güzel gösterdin ki, senden nefret etmek için bir sebebe bile ihtiyacımızın olmadığını anladık. sen bizim adayımız değilsin, olamazsın... olmayacaksın. sana oy veren ellerim kırılsaydı...
  • seçimi kaybettiğinde ; muhalifler tarafından chp genel başkanlığı koltuğundan istifa etmesi için bolca kullanılacak olan ifade.

    muhalif yandaş medya halkın beynini yıkadı, sosyal medya ile insanları gerçeklerden uzaklaştırdı.

    kemal bey’in kazanamayacağını herkes biliyor ve görüyordu ama siz o insanlara kulaklarınızı tıkadınız.

    üzgünüm.
hesabın var mı? giriş yap