• ceza nin kirac a rockistanbul da ettigi hakaretten sonra hırslanan kıraçın, tarkan ile ilgili bi soruya "tarkanın ... koyayım" diye cevap vermesi şeklinde vuku bulan olay. cezadan etkilendiği muhakkak. ayrıca görülüyor ki sanat camiasında herkes birine köteleme peşinde. vay ki vay.

    http://www.gecce.com/…s/haber_detay.asp?haber=39942
  • insanda "alternatif kirac roportajlari" diye bir baslik acip, adamin dilinden herkese giydirmek istegi uyandiriyor. ama yarin bir gun kirac kuyrugunu bacaginin arasina kistirip ozur diler, olan eksi sozluge olur.
  • tarkan'ı kendi seviyesine çekmeye çalışan kıraç'ın gereksiz reklam kokan uğraşısı.. muhtemelen tarkan yerine tarkan'ın avukatları ile polemiğe girecektir.
  • kıraç'ın ahlaki seviyesini ortaya koymuş küfürdür.
    röportajlar esnalarında, ahlaki değerleri sorgulayıp ahkam kesen birinin yapması gereken en son şeyi yapıp, tutarsızlık örneği sergilemiş ve kendini rezil etmiş kişidir kendisi benim gözümde.
  • ''rock'çıyım..müziğim gibi röportajlarımdaki ifadelerde sert olmalı'' düsturuyla ahkam kesip, sonrada işin ölçüsünü kaçıran kıraç'ın sarfettiği seviyesiz söz. ''ahlaki değerler ayaklar altında canım..off off'', sonrada kameraların önünde '' tarkan ... koyyim''

    (bkz: yeme bizi be)
  • kıraç' ın gereksiz yere kazandığı onca paraya rağmen kendisini hala sindirememiş bir insan olmasının göstergelerinden sonuncusudur..
  • tarkan'ın insaniyet namına bir an önce ceza'ya küfrederek döngüyü kısa yoldan tamamlayıp daha fazla uzamasına engel olması gereken, aksi halde sanat camiasına bir virüs gibi yayılacağı anlaşılan küfürleşmenin son halkası.
  • cem karaca'nın neden bu kadar büyük bir sanatçı olduğu da ortaya çıkıyor bu olay sayesinde. öyle ki kendisinin, hayatının son dönemlerinde savunduğu görüşü bile değiştirmiş olsa da haddini bilerek yaşaması, erkin koray'la bir çok sürtüşme yaşasa da onun hakkında herhangi bir kötü açıklama yapmaması, barış manço'yla farklı siyasi görüşleri savunduğu hatta bu konuda ciddi sürtüşmeler yaşadığı halde, barış manço'nun ölümünden sonra hep onun büyük bir sanatçı olduğunu savunması , kendisini hep rock müziğin zirvesinde tutmuştur. bu ülkenin sadece bir döneminin gençliği değil, bir çok kuşağı cem karaca şarkılarıyla büyüdü ama o çıkıp da kimse hakkında anlamsız küfürler savunmadı ,ben bu alemlerin 1 numarasıyım demedi, ama sadece 3-4 albüm çıkarıp , bir kaç diziye müzik yazmakla kendini rock müziğin yaşayan efsanesi sanan kıraç böyle hatalarla kendini, sevenlerinin de gözünde bitirmeye başladı.. keşke hep o dağların kadını şarkının klibindeki gibi masum kalsaydın diyoruz kendisine. o zamanlar severdik , dinlerdik. rock müziği sanatçısı mesajını topluma şarkısıyla verir, rock müziği yaptığını sananlar ise magazin programlarında yapar bu işi.
  • bu eylemi kasede cekmisler mi bilemiyorum fakat kirac tarkan, mustafa sandal tipi pop sarkicilarindan hic hazzetmeyen bir sahistir. kendisini gordugum anda kanali, sayfayi cevirmeme ragmen kac yerde buna rasgeldim. buyrun (bkz: kirac/#7030725) bu bakimdan gercekligini de cok sorgulamamak lazim. alenen kufur etmese de soylemleriyle ediyordu zaten..
hesabın var mı? giriş yap