• diktatorlugun son uygulamasi oldugu iddia edilen. kendisi turkiye el kaideyi destekliyor anlaminda tweetler atmistir.

    ulkesi batsin da ne olursa olsun diyen eksi sozluk deki bir guruhta destekler bu insani. peki, biriniz de delikanli gibi cikip abd el kaideyi destekliyor diye tweet atsaniz ya. bakalim ne oluyor. bir ulkeye yalan yanlis haberlerle satasacaksaniz, sonuclarina da katlanacaksiniz, dunyanin her yerinde gecerli kural budur, aklinizda olsun.
    biri de yukaridaki mesajimi ciddiye alip, abd el kaideyi destekliyor diye tweet atarsa, sorumluluk kabul etmiyorum, ornek olarak verdim, hapise girersiniz, gozunuzun yasiniza bakmazlar. sinirdisiyla yirtmis eleman, ozgurlukler ulkesi elbette, hapise atmiyorlar gelismis ulkelerdeki gibi.
  • akp'nin gucunun cemaatci'nin anca azerisine yettigini gosteren durum.
  • hırsızın, rüşvetçinin, ihale avcılarının, teröristlerin elini kolunu sallaya sallaya hüküm sürdüğü bir ülkede gerçekleşen olay... ve bu olay sadece bir kaç tweet sayesinde deniyor... özgürlüğe gel, demokrasiye gel!

    kişiliğini bilmem ama zeynalov'un görüşlerini de beğenmeyen biriyim...
  • muhalif degil cemaatci bir gazetecenin sinir disi edilme durumu. kesinlikle hukuksuz ve zorba bir uygulamadir ama yine de kavramlarin icini boslatmayalim.
  • akp karşıtıysa gebertilsin kafasındaki militanlar dışında aklı olan herkesin karşı çıkacağı durumdur.
  • misafiri oldugun bir evi elestirince ensesinden tutulup hadi canım sen bi geri bas denilen yazar imiş.

    sorun etmesin canım kendi ülkesinin ona sagladıgı sınırsız özgürlük ortamında yine twitterınden ülke yönetimini elestirebilir.

    hem belki bir pensilvanya yapar "muhterem hocaefendisinin" elini etegini oper.

    tetikci olmamak lazım. hem de misafirsen. git kendi ulkenden devam et "gardas" neyin pesindeysen. hadi canım geri bas.
  • ses etmeye etmeye en son bizi de götürdüklerinde ses çıkaracak, tepki gösterecek kimse kalmayacak.
  • 8 sene önce ürdün'de bir grup avrupalı ve arap genç arasında staj yaparken, her yerde posteri ve resimleri asılan (herhalde altında sağlam irade filan yazıyordu arapça) ürdün kralı abdullahın resimlerine bakıp artık dalga geçmek için "who is this guy, this is the first time i saw him?" gibi salak salak espiriler yapıyorduk.
    ürdünlü arkadaşlar bunu duyunca "aman dikkat başımıza iş gelebilir" diyerek uyarıyorlardı, biz de bir anlam veremiyorduk bu uyarılara.
    ürdünde yaşadıklarımı gayet anlamlandıran olaydır.
  • ülkedeki faşizmden herkesin payına düşeni almasıdır.

    gezi'ye giden biber gazı yiyecek, hırsızı yakalayan savcı görevinden alınacak, başbakanı eleştiren sürülecek de sana bir şey olmayacak mı sanıyorsun? sana da vuracak. bekle ve gör. sünni, türk, heteroseksüel ve muhafazakar bir kimse de olsan, sana da vuracak.
  • savunmaya çalışan mallar için tekrar edelim; diktatör eylemidir.

    bu olay vesilesiyle "komşularla sıfır sorun politikası" kapsamında azerbaycan'la da kapışırsak seyreyle gümbürtüyü.
hesabın var mı? giriş yap