• sanırım sadece ben ayar oluyorum 97'li olmasına rağmen 67'li gibi davranmasına. bana göre de geleceğin marion cotillard'ı, hadi bakalım hodri meydan!
  • 3 senede hiç büyümemiş gibi gözüküyor. lan dizi çekimleri başladığında 13 yaşındaydın, şu an 17'desin, bir insan nası aynı kalır? 1. sezondan beri aynı kıyafetleri giymesinin de etkisi büyük olabilir tabi.
  • the last of us oyununun film uyarlamasında ellie'yi oynaması için kendisiyle görüşülmüş oyuncu. henüz ortada kesin bir şey olmasa da anlaşılabilirse ellie rolü için mükemmel bir tercih olacaktır.
  • aslında yaşı itibariyle age of consent sınırını abd'nin çoğu eyaleti için geçmiştir ama 12-13 yaşında bir çocuk gibi bi tipi var hakikaten. büyüyünce de değişecek gibi görünmüyor.
  • (bkz: sözlüğe bak götüm gibi)

    tanım: başlığı ile birlikte, 5 - 6 sene öncesine kadar ciddi ciddi memleketin en entellektüel bilgi paylaşım ve tartışma platformlarından birisi olarak kabul edilen ekşi'nin artık boğazına kadar pisliğe gömüldüğünü bir kez daha ispatlayan ve görünen o ki pek yakında hollywood yıldızlarının ve hatta bu yıldızların filmlerinin başlıkları altında ("fake" ya da değil farketmeksizin) pornografik videoları içeren linklerden başka bir bok göremeyeceğizi ortaya koyan yetenekli oyuncu.

    edit: "gemide" filmini izleyenler bilir. son sahnesinde boksör ve ali, gemide barınan yabancı uyruklu kadına hep birlikte tecavüz ederlerken, film boyunca kaptanın yanında delikanlı pozlarında görünen kamil bir köşede salyalarını akıta akıta mastürbasyon yapar. bu sahnenin devamında ortaya çıkan kaptan (erkan can) hala sözlüğün mottolarından birisi olan o meşhur lafı yapıştırır: (bkz: vicdanınızı sikeyim)

    hah işte bu sözlüğe artık her girdiğinde bu kamillerin istisnasız her yerde olduğunu görüyor insan. sıklıkla (bkz: türkiye'den siktir olup gitmek) başlığı altına da yazan, entellektüel (!), delikanlı (!), onurlu (!) kamillerimizin...

    peki şimdi şu soruyu sormalı mı kamillere? bence sormalı.

    nereye gideceksin ha amına kodumun kamili? ülkenin üçüncü sayfa haberlerindeki ırz düşmanlarına kıyasla çok mu temiz, masumsun sen? sahip olduğun leş karakterle gideceğin ülkenin insanlarını ne kadar hak ediyorsun? o insanlar senin pislik ruhuna maruz kalacak ne günah işlediler? yoo dostum, sen tam da ait olduğun yerdesin burada. geri kalmış ülkenin delikanlı görünümlü, takiyeci, röntgenci, mastürbasyoncu, tecavüzcünün bir tık altı kamilleri sizi.

    tabi bir de bu güzide sözlüğümüzde bu kamilleri görüp de vicdanlarını sevemeyecek çapta kaptanlarımız da mevcut. orası da ayrı bir konu.

    ne diyelim?
    (bkz: durmak yok boka batmaya devam)
  • birincisi, kendisi ile ilgili çıkan tüm videolar ve resimler fake'dir.

    daha önce de reddit'de gonewild'da sırf çenesi benziyor diye birinin resmini maisie diye 4chan'da yutturdular, millet de atladı. şimdi de yine baya yüzü gözü benzese de bütün bu olaylardan çok daha önceden beridir var olan (reverse image search edince bulunuyor) başka bir hatunu maisie diye post edip duruyorlar 4chan'a.

    ikincisi, kendisi zaten 18 yaşın altındadır ve paylaşımı kanun dışıdır.

    o yüzden inanması güç materyaller reverse image search yapmak şarttır.
  • şu klipte tatlı tatlı oynamış yine aryam.
  • bugün 18 yaşına girmiş oyuncu. umarım şu ana kadar yükselerek devam eden kariyeri daha da güzelleşir, biz de onu izlemeye devam ederiz.
hesabın var mı? giriş yap