• bireysel özgürlüklerin çığ gibi arttığı türkiye'de meydana gelen hadise.

    böyle işin ben aq.

    edit: bu din benim öldürülmemi meşru görüyor, eşcinsellere, gayrimüslimlere yapmadığını/demediğini bırakmıyor ama ben onunla dalga bile geçemiyorum öyle mi? çifte standardın anasını siktiniz be.

    edit 2:
    din kutsal bir şey değildir. en kutsal hiç değildir. kutsal diye bir şey yok çünkü. sizin kendinize göre değer ve anlamlar atfettiğiniz şeyler var. kutsal kişiden kişiye, topluluktan topluluğa değişir. velev ki değişmez, yine de insanların bunlarla dalga geçmeye hakkı var.
  • mizah yoksunu beyin özürlülerin destek verdiği olay. gerçi din üzerinden sadece siyaset yapılabilir değil mi bu ülkede? amına koduklarım.
  • özgürlük nedir ne değildir bilenlerin asla savunmayacağı olay. bu bir özgürlüktür. ifade hürriyetine girer. allahcc'nin amerikan versiyonu hakkında kim ne dava açabilir veya açsa bile kazanabilir misal?

    (bkz: on liberty)

    haa madem ortada uygunsuz bir durum var allah kendi gelir dava açar öyle bir durumda.
  • "şeriat bugün de gelmedi" tayfasına tokat gibi inmiş ceza.
  • bazı zekası yerlerde sürünenlerin savunmaya çalıştığı olay. ona 2 milyar insanın inanması, uğruna insanların ölmesi ne gerçek kılıyor ne de dalga geçilemeyeceği anlamına geliyor. o senin kutsalın kardeşim. bizim değil. zeus'la, hint tanrılarıyla, isa'yla vs dalga geçmek kadar normal. bunların yüzlerce parodi hesabı var internette.

    ne sizin inandıklarınıza inanmak, ne de onlara saygı duymak zorunda değiliz. bir şeyle dalga geçmek de sapına kadar özgürlüktür.

    herkesin kendince değer verdiği şeyler var ama kimsenin çıkıp "ben buna değer veriyorum bu yüzden buna laf edemezsin" demeye hakkı yok.
  • (bkz: tck 216) nın nimetidir.
    hayırlı bir olay olduğundan değil yahu... 216 değişmeden böyle saçmalıklar görülmeye devam edecektir.
  • (bkz: allah'ı koruma kanunu)
    (bkz: atatürk'ü koruma kanunu)

    şu koruma kanunları da olmasa bunların hali nice olurdu diye düşündüren hadisedir.
  • ceza alması yanlış ancak bu şekilde tepkiyle karşılanmasıda ayrı bir komedi.
    adam herhangi bir nickle bunu yazsa ceza almayacaktı yada adam herhangi bir nick seçseydi bu kadar popüler de olmayacaktı.
hesabın var mı? giriş yap