• psikoterapiyi internet üzerinden deneyen ege üniversitesi tıp fakultesi mezunu psikiyatrist.
    http://www.psikonet.com/ sitesinin editörü.
  • şema terapi üzerine eğitim ve süpervizyon veren, david burns'un çok satan "iyi hissetmek" isimli kitabının çeviri editörlüğünü üstlenen, terapiyi ön plana alan güleryüzlü psikiyatrist. korteks isimli rock grubuyla da konserden konsere koşmakta.
  • terapi kadar müzikte de oldukça başarılıymış, bu akşam dinleme zevkine vardığımız kadarıyla..

    (bkz: korteks)
  • enteresan soruları olabilen psikiatr.

    --- spoiler ---

    eski sevgilinle bu sekilde ayrılmasaydınız da ölseydi ne hissederdin?

    eski sevgilin su an bir kızla değil de erkekle birlikte olsaydı nasıl hissederdin?

    peki o zaman eski sevgilinin o kızla evli oldugunu duşun bundan sonra. ne yaparsın?

    --- spoiler ---
  • her hafta bir psikologla beraber youtube'daki iyi hissetmek kanalında psikolojik sorunları inceliyorlar. sanırım psikoloji alanındaki en profesyonel ve dolu türkçe kanal da iyi hissetmek.

    http://www.youtube.com/…el/ucdklqcsjwgiifxjxhyz9wma
  • kendisi gayet yeterli,fakat ekibini gözden geçirmelidir. özellikle sunucu teyzeyi. ayrıca ses ve mikrofon sorunlarını artık çözmelidir.
  • beni kendime getirmiş insan.hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri kendisine gitmek oldu.aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun
  • türkiye’de şema terapi denildiğinde akla gelen ilk isimlerdendir.

    kendisi ile bugün verdiği eğitim üzerine tanış oldum. eğitimini de kendisini de oldukça başarılı buldum. samimiyeti eğitimin her anına yansıyor. mesela eğitimde , seansta yaptığını düşündüğü bir hatayı paylaşabiliyor cesurca. onun konumunda birçokları kendine saklamayı tercih ederdi eminim. kendi hatasını paylaşan terapiste çok denk gelemiyoruz zira. bide aldığı eğitimlerden ziyade mesleğe dair bakış açısını sevdim ben. madem bu işi yapacaksınız, o halde iyi yapın düsturu. meslek erbablarının küçümseyen tavırlarına rağmen, aile danışmanlığı eğitimi alan ve resmi olarak bu işi yapma hakkı bulunan azınlığı da bu bakış açısı gereği eğitiminden mahrum etmiyor ki bize bu profesyonel bakış açısından daha çok lazım.
    son olarak da gördüğüm kadarıyla oldukça üretken biri. kitaplar, aplikasyonlar, oyun geliştirmeler, internet sitesi, makaleler, youtube kanalı vs. zihni ve maddi mesaisini uzun zamandır tam randımanlı olarak bu işe harcadığı çok belli. ne diyeyim, umarım hak ettiği karşılığı alır. en olmadı birçok meslek çalışanı ve hastası için naifliği ve alandaki kalitesi ile akılda kalır.
  • tanılarla ilgili gündelik hayattan son derece gerçekçi örneklemeler yapabiliyor, işinin ehli bir insan.
hesabın var mı? giriş yap