• resident evilin filmini de yazip yoneten paul anderson tarasindan ustlenilmis olan, produktorlugunu john davis,david giler,lawrence gordon, water hill ve joel silver ekibinin ustlendigi film. henuz oyuncu kadrosu aciklanmadi, ancak resident evilin muthis basarisi dusunulunce insanin agzinin suyu akiyor.
  • fikri 6 7 yıldır var olan, fiili olarak ise adı 4 5 yıldır ortalıkta gezen bir film projesi.

    ilk olarak 2000 yılı başında pek başarılı olmayan, zamanın oyun demolarına benzeyen bir trailer (animasyon) ardından uzun süren bir sessizlik ve geçen yılın sonunda ilk trailer'ın daha iyi bir versiyonu yayınlandı.
    yin bir sessizlik sürecinin ardından da projenin uygulanabilmesi için sermaye yatırmayı düşünecek bir firmanın bulunmasıyla "anime değil, normal bir film" dedikoduları yayılmaya başladı.

    yaratıkların bir meteor ile insanların kolonileşmeye çalıştığı bir gezegene inmesi, ardı sıra predatorlerin de ortamda halay çekmeye başlaması gibi bir konsepti temel alan ilk trailer; aliens! predators!, humans! and one planet! gibi pek gaz bir slogana sahip idi. kısacası ünlü oyunun biraz genişletilmiş bir versiyonu idi. ancak film ile alakalı sağda solda konuşulmaya başlanınca gördük ki bundan çok daha fazlasını içerecekti.

    kısa süre öncesine kadar akibeti belirsiz, uzaktan bakınca rafa kaldırılmış bir proje gibi gözükmekte olsa da yaın zamanda yaşanan gelişmelerle ciddi dımların atıldığı, pek yakında izlemememiz için hiç bir neden kalmayan bir film haline geldi. bu noktada umarım elimizde patlamaz demek düşüyor bana

    ilk trailer çalışmasına ise şuradan ulaşılabilir; http://www.talkfilm.co.uk/articles/87/ (not: tarih itibariyle bunun film ile hiç bir ilgisi kalmamıştır. ancak kökeni budur, bakmak lazım gelir)

    (not: tarihlerle ilgili bir takım hatalı bilgilendirme az önce tarafımdan editlenmiştir.)
  • son 3 yıl ile sınırlı olmayan, daha öncesinde de düşünülen bir proje imiş bu aynı zamanda. konu ile bağlantılı olarak (bkz: freddy vs jason/#1680340)*
  • çekimlerine başlanmış, gelecek sene vizyona girmesi planlanan film.
  • 6 agustos 2004 tarihinde vizyona girmesi beklenen* film.
  • aliens vs predator oyun serisi ve cizgiromanlarindan yola cikarak cekilecek olan filmin tam adi.

    http://www.imdb.com/title/tt0370263/
  • alien yumurtalarını yem olarak kullanıp bir predator klanını antartikaya çekmeye çalışan, horoz dövüşü izlemek isteyen bilimadamlarının dramını konu alan bir film olacakmış bu.
    ahanda trailer: http://www.apple.com/trailers/fox/avp/
  • nihayet geliyor dediğim, şu ana kadar heyecanla beklediğim tek film olma özelliği taşıyan proje. teaser'ı oldukça hoş olan, behind the scenes bölümü ise fena halde gaza getiren filmin trailer'ını büyük bir hevesle bekliyorum.

    official sayfası ise şu şekildedir http://www.avp-movie.com/
    her ne kadar bu güzide sayfa şu an için sadece iki apple linkini(teaser, bts), "ağzınızın suyu aksın" zihniyetiyle konulmuş iki masaüstü süslengeçini(tdk'da işe başladım.) ve "haberdar et beni ne oluyor ne bitiyor fasilitesi"nden ibaret olsa da, takip etmek icap eder daha fazlası er geç görülecektir.
  • konu olarak alien vin konusuna cok benzeyen sonradan yapilan konu degisikligiyle baya bi sasirtan ve uzen bi film oluyor. eger oyundaki gibi sadece alien ve predator kullanmak icin kullanilirsa* yillarin yarattigi alien mitininde* icine edilecegi ortadadir. yillardir alien konseptine ac bi gencligi acaba tatmin edicekmi sorusuyla basbasa birakan film.
    (bkz: alien 5)
hesabın var mı? giriş yap