2 entry daha
  • sinemada izlemişim, ilk entryin ben olayım demem mi? (cevap vermiyorum. fransız filmi ekolü)

    heri potır serisinin bu ikinci kitabına denk gelen filmde heri potır lüzumsuzca boy atmış, ortaokula geçerek yerini doğru mehmete bırakacakmış izlenimi veren bir doğru ahmet portresi çizdi dersek, sanırım yanlış bir şey söylemiş olmayız. (doğru bir şey de söylemiş olmayız) heri bu lüzumsuz serpilmesine, duyduğumuza göre 3. filmde de devam ederek kamışa su yürümüş heri intibağı yaratacak, bebek kafalı heri beklentilerine gerekli yanıtı veremeyecek görünüyor. prodüktör olsam taşşaklarını burarak büyümesine engel olacağım bu şahıs, hormonlarının boyunduruğunda milyonlarca doları oynatıyorken, benim aynı yaşlarda annemin sakladığı amiga modülatörünü aradığım düşünülürse bu yersiz hiddetim anlaşılacaktır.

    filmin konusu özetle şu: heri hokkabaz bir insandır. kadir gecesi doğmuştur, efsunludur. bu sebepten gece evine 3d renderdan çıkmış hohiniler girer. bu sırada sinema salonunda yer işgal eden zenciler zar zar konuşurlar, bi bok anlaşılmaz. herinin asabı bozulur, okulunu özler. heri okulunu özleyecek kadar gerzek bir çocuk olduğundan bu noktada gözümden düşmüş, efsunlu olduğu halde 3 tane ibişin hükümdarlığına girecek kadar sümsük bir insan olarak kahraman olma yetisini kaybetmiştir. sinema salnonundaki zenciler konuşmaya, çocukları zart zurt heri pıtıııııııııır diye bağırmaya devam etmektedir. sinirler gerilir.

    prodüktörler aynı fikirde değildir, heri arabaya bindirilir, okuluna götürülür. okuluna geri dönen heri barbi bebe almış kız çocuğu gibi sevinir. bu sırada yanımızda oturan zenci çocuk bir mısır pörtleğiyle ulaşılabilecek en yüksek desibele ulaşır. heri potır mısır pörtleğine ters ters bakar. zenci çocuk heriii potııır diye bağırı. o arada canavarlar felan var.

    heri potır türlü dertleri aşar, zenci çocuğun bağğırmalarını aşamaz, izleyiciye laf yetiştiremez. filmin sonuna doğru zenci çocuk ekranı kaplar. görkemli finalde çocuk abideleşmiştir.

    netice itibarıyle çocuğun şovu epey iyidir, mısır pörtleğinden 150 db ses üretebilmektedir, sıralar arasında 40 km hızla koşup, bilimum içecek devirebilmektedir.

    heri de fena sayılmaz.
119 entry daha
hesabın var mı? giriş yap