• "yanarak canveren yahudiler için 1 g üzülmedim keşke daha çok kişi ölseymiş"
    "sevinçten uyuyamadım mutluluk gözyaşları bunlar"

    bunları diyen dinci gerici yobaz...

    israil'de çıkan orman yangınının 40'tan fazla "insan"ın canına mal olmasını alkışlayan yobaz güruhu... ne yazsam kelimeler kifayetsiz, ne desem boş.

    haber 7'nin onay verdiği yorumlar bunlar, demek ki, haber 7 için de yanarak ölen bir "insan"a sevinmek, normal, o insan yahudi olduktan sonra.

    şimdi burada anlatacağım, kimi yahudilerin filistin için atan yüreğini, bu uğurda israil kurşunlarını, hapishanelerini göze alışlarını. bu uğurda sürgünlere gitmelerini, "vatan haini" damgasını yemelerini. ve anlatacağım, bu yobaz güruhunun şehylerinin nasıl israil yandaşı olduğunu ama neye yarayacak?

    +biz müslüman televizyonuyuz.

    işte bu sözleri etmişti birileri sivas'ta canlar yanarken yobaz güruhuyla birlikte katliamı seyredebilmek için. bir yandan da bunu hatırladım.
    http://www.haber7.com/…-40-gardiyan-oldu-galeri.php

    -------------------------------
    edit: israil'in mavi marmara katliamını onayladığımı da kim söyledi? eleştirmeden önce azıcık okuyun:
    (bkz: akp'nin israil politikası/@polocan)
    (bkz: israil'i üzmeyelim/@polocan)
    (bkz: israil/@polocan)
    (bkz: kudüs'ü israil'in başkenti olarak gören hükümet/@polocan)

    edit 2: burada islam ile ilgili bir tartışmaya girmek bile yersiz. başta benim israil'i savunduğumu iddia edenler gereken cevabı alınca bu kez laf ebeliğine başladı. "dinci" demem bazılarının zoruna gitmiş. hamiş onlara göre bu söylemi üretmek, müslüman düşmanlığı imiş ve insanları öldürenlere sevinenler kadar ayrımcı bir düşünceymiş. hani dinime küfreden müslüman olsa diyorum:

    (bkz: ateistlerin ahlaki sapkınlıklara meyilli olması/@muhammed eminoglu)

    edit 3: bütün müslümanları aynı kefeye koyduğumu düşünenler, sonuna kadar savunduğum filistinlilerin, lübnanlıların, afganların krem peynire taptığını düşündüğümü sanıyor olabilirler.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap