6 entry daha
  • siparişi verdikten 10 dk sonra arayıp ''bu anakart seçtiğiniz işlemciyle uyumsuz, emin misiniz?'' diyerek hem hızlı bir şekilde dönüş yapmış hemde ilgilendiklerini göstermişlerdir. 10 dk sonra arayıp telefondan işlemciyi değiştirdim ve farkı geri ödediler.. 31 mayısta verdiğim sipariş ise 2 haziranda öğle saatinde ( biraz önce ) elime birleştirilmiş olarak ulaşmıştır.. kısaca her aşamada pişman ettirmemiş bir alışveriş sitesi.

    fiyatları genel olarak ucuz yada ortalama; cevre birimlerinde biraz pahalı olabiliyor sanırım.. ve pc sihirbazı diye güzel bi araç var içerisinde. bilgisayar parçalarını seçerken uyumluluklarını kontrol ediyor, güç kaynağı yetersizse uyarıyor işlemci soketi uyumsuzsa başka seç diyor..

    not: ha, madem uyarıyor sen nasıl yanlış yaptın diyenler olursa; son anda bi arkadasın önerisiyle değiştirdim öyle verdim siparişi.. bilgisayar toplamada ''bi arkadaş''tan daha güvenilir yani, öyle diyim kısaca..

    not 2: ah be sözlük, arkadaşın ''bilgisayarın geldi'' telefonuyla gaza gelip girdim bu entry i ama birleşik kasa çıkacak sandığım kutuyu açınca birleşmemiş parçaları gördüm.. (tekrar okuyorum da yazdığımı, nasılda elime birleştirilmiş olarak ulaşmıştır yazmışım.. hep o bi arkadaş yüzünden ah!) neyse dedim hadi iş çıktı ama ben birleştireyim. derken bu seferde telefonla değiştirilmesini söyleyip onay aldığım işlemcinin değiştirilmediğini gördüm ve geri kutularına yerleştirdim parçaları. müşteri destek kısmına da durumu açıkladım bekliyorum.. evet tez canlıyım ve evet bu bilgisayar için çok hayal kurdum..

    son edit:konustuk ve hatanın kendilerinden kaynaklandıgını soyleyip özür dilediler, işlemciyi değiştirip 3 saatte falan birleştirip test edip verdiler.. sonuç olarak biraz yoruldum açıkcası.. ama her aradığımda ve mailimde karsımda muhattap buldum ve hep olumlu yaklaştılar, konuyu uzatmadan hemen nasıl çözeceğimiz üzerine gittiler. herşeyin toplamında benim yasadığım olayın özel bi durum olduğunu düşündüm bu tavırlarından dolayı. genel olarak daha sorunsuz gerçekleşiyordur siparişler galiba...
166 entry daha
hesabın var mı? giriş yap