• dünkü hollanda danimarka maçındaki bu tatlı kıza başka nasıl bir tanım yapılır bilemeyeceğim. maçı kaçırdığım için başka tatlı varlıklar var mı bilmiyorum?, tabi sonuçta maç hollanda ile danimarka arasında oynanınca olmaması mümkün değil. neyse ki sosyal medya sayesinde bu güzel varlığı görmüş oldum,teşekkürler twitter.

    bu güzel kızımız danimarka taraftarıymış. beni de bir salisede danirmaka fanatiği yaptı bu tatlı insan.yalnız maçta olsaydım, 90 artı uzatmalar dahil sadece kendisini seyrederdim, kim takar maça.

    http://2.bp.blogspot.com/…tnqcaaackel.jpg large.jpg

    danimarka teknik direktörü morten olsen oyuncularına seksi yasaklamış, valla danimarka milli takımında oynasaydım ve bu kız sevgilim olsaydı, kim sallardı hocayı.

    http://spor.internethaber.com/…asakladi-127115.html

    http://ustunidman.blogspot.com/…anda-danimarka.html

    kendisini türkiye'ye bekliyorum, gelmez ise ben danimarka'ya gidip kapı kapı kendisini arayacağım, yanındaki hödük bu kızı hak etmiyor,değerini bilen birisine ihtiyacı var. aşık oldum ulannnn. o tatlı dudaklarından uzak kaldığım her saniye yaşamamı anlamsız kılıyor güzelim

    edit: sertori özelden beni gözyaşlarına boğan mesajını gönderdi, bu kızın videosu da varmış, gönderdi, ben de ekliyorum buraya. teşekkürler sertori.

    edit2: eski videonun işi bitmiş,yenisini koydum.

    edit3: just overjoyed uyardı, en son koyduğum video da ölmüş. yenisi için

    edit4: kartalkondu üstteki öldü diye uyardı. yenisi için;

    https://www.youtube.com/watch?v=uwqgvpzzvfk

    edit4: 5 sene sonra artık o kadar güzel gelmeyen varlıktır.
107 entry daha
hesabın var mı? giriş yap