75 entry daha
  • yarın bulunduğu açıklanırsa, higgs bozonunun ne olduğundan bihaber olup ideolojisine bu konuyu meze edecek olan embesilin kullanılmamaktan ufalan ve sertleşen frontal lobunu itina ile sikeceğim.

    evet belki kabayım, ağzım bozuk, terbiyem sorunlu.
    ama sözümün eriyimdir, bilginin köpeğiyimdir, cehalete tahammül edemiyorum.

    yarın aranızdan biri çıkıp bunlar zaten kitapta yazıyor derse o kişinin kaypaklığını pankart yapar göt çatalına dövme ile işlerim. yıllardır anlamlandıramadığınız için aşağıladığınız cern deneyinden elde edilecek verilerden sadece biri olan, ancak insanlık için son derece önemli bazı sonuçlara ulaşılmasında kullanılacak bilginin yorumu cehaletin ulaşamayacağı kadar yükseklerdedir. boşuna götünüzü yırtmayın.

    olan biten hadiseler, dogma bilgilerle hayatı anlamlandırmaya çalışan siz sevgili ortaçağ kelebekleri için fazla bilimseldir. sadece konunun genel yapısını kavramak için bile kuramsal fiziğin, atom altı kuantum dünyasının, kütle enerji ilişkisinin aynı beyinde harmanlanmış olması lazımdır. kaldı ki bu yeni verileri yorumlayıp evrenin varoluşu hakkında yorum yapacak insanın çok daha fazlasını bilmeye ihtiyacı olduğunu söylemeye gerek bile duymuyorum.

    bilimsel yöntemlerle elde edilen verileri ideolojilerinize destek yapmayı bırakın. olmuyor. sizin çamurunuz, rönesans sütunları gibi dimdik duran bilimsel verilerin üzerinde yükselemiyor. emeğini vermediğiniz bilimsel metodolojinin ürünlerini kullanmayın.

    ilk fırsatta dinsiz, gavur, ahlaksız diye aşağılayacağınız insanların emeğini çalmayın.
    tutarlı olun.

    not:
    size son kıyağım da şu olsun;
    higgs bozununun tanrı ile, allah ile, yaratıcı ile, din ile hiç bir ilgisi yok.
    bilim insanlarının din hakkında bir görüşü yok
    bilim insanı elinde varlığı veya etkisi ile ilgili bir veri olmayan konuları ele almazlar, irdelemezler.
264 entry daha
hesabın var mı? giriş yap