1 entry daha
  • akıllı telefonların çıkması ve tuvalette gazete olarak kullanılmaya başlanmalarıyla daha sıklıkla karşılaşılabilecek bir sakarlık. düşen telefon da kıytırık olmayınca daha da bir oturur adama. bu noktada oturup kalkarken dikkat etmeyi öneriyoruz zira tuvalete telefon düşürme vakkalarının %64'ü oturup kalkma esnasında gerçekleşiyor (bkz: yersen). otururken telefonla tuhaf işler yapmıyorsanız zaten klozetin deliğine yakın bir konumda olmayacağı için en kötü ihtimalle yere düşer.

    21. yüzyıl insanının en buyük korkularindan biri olan tuvalete telefon düşürmek, köpekbalığı saldırısı, uçak düşmesi, okulda altına sıçmaktan sonra en büyük korkular arasında 4. sırada yerini alıyor.

    bu durumla karşılaşırsanız bok püsür demeden düşünmeden, duraksamadan elinizi tuvalete sokun telefonu çıkarın, açıksa kapatın. kapanmışsa hemen pirinç dolu bir kavanozun içine yerleştirin bir-iki gün bekletin. pirinç nemini emiyor. bir arkadaşın suya düşen telini kurtardık böyle. elinizi sonra istediğiniz kadar yıkayabilir isterseniz hamama gider kese bile attırabilirsiniz. (telefonu ve pirinç kavanozunuzu götürmeyin), her şeyde pirinç kavanozuna güvenmeyin.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap