6 entry daha
  • nasıl ki ramazan gelince herkeste bir “sakız orucu bozar mı?” telaşı oluyorsa hamilelikte de sevişmek çocuğa zarar verir mi endişesi hasıl oluyor. sanırısın hamilelikten önce günde üç öğün sevişirmiş gibi başlıyor telaşlanmaya “ayy sevişmek çocuğuma zarar verir mi?” arkadaşım 2 haftada bir yaptığın sevişmenin herhangi bir şeye zarar vermesi olası değil! takıl sen kafana göre.

    ama ben aslında bu merakın altında yatan sebebi biliyorum. bunu soranlara dikkat edin alayı erkek, bir tane kadın çıkmıyor ki hamilelikte sevişmek zararlı mıdır diye sorsun. neden erkekler bunu merak ediyor? efendim dertleri merak falan değil, aletim çok büyük mesajı vermektir. demek istiyor ki pislik, “aletim 20-25 var şimdi ben bunu köklersem, rahme dalar mıyım? yani öyle böyle büyük değil.” bunlar yalancı, 12 cm’lik pipilerini 25 cm imiş gibi pazarlamak isteyen üçkağıtçıların hezeyanları bunlar. lan 12 cm’yi testisler ile birlikte soksan içeridekinin ruhu duymaz neyin peşindesin sen? karım hamile acaba başka iş çıkar mı diye düşündüğünü bilmiyor muyum hayvan herif!

    bunlara itibar etmeyin, ne zaman hamilelikte seks zararlı mıdır diye soran bir erkek görürseniz bilin ki orada bir 11 cm var, bilemedin 12.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap